Lillebror svänger...

0-1969b6c7b42964f93fd0fe19be7de4cf.png

Lillebror svänger förbi och säger hej... Mest till Häxa såklart. Nu stallet, senare födelsedags kalas.


Bus och...

2f073e1fff04b0f4e5d873fdb16c6428.png

Bus och bus på ridtur... Jag och Sus är med vi oxå. Grande är 600 kg krutpaket idag!


Nu har hon blivit tokig!

För nu kommer det skönhets tips i min blogg, känn på den!
Jag fick ryck häromdagen när jag var nere på Mora, har nästan slut på mitt superbra shampoo som jag köpt hos bästa Anna frisör och behövde alltså köpa nytt.
Får syn på märket "Aussie" och tycker i mitt fåniga tillstånd att det är jättekul eftersom Häxa är av rasen som kallas för just Aussie!
Så jag lallar in på Åhléns och hittar shampoo och balsam som lukar gott och dessutom heter Miracle Moist, det låter ju jättebra, det måste ni ju medge?
Det fick såklart följa med hem och nu är det testat av mig...
Betyget???
***** GRYMT! Drygt, håret blir silkesmjukt (t o m mitt rufs!) och luktar gott (inte tee tree som allt annat från australien :)
SPRING OCH KÖP!!

Tok ryck...

0-543d3587a79bac1ce663835c76e8aada.png

Tok ryck ...... Häxa försöker gräva upp barnens lekplats helt ok med mig, som börjar tröttna på alla föräldrar som tror att en gullig hundvalp är allmän egendom för deras ungar att klappa på och slita i. Vad tror ni att de skulle säga om jag tar med häxa fram till deras barn och säger åt henne att smaka lite på dem? Hi hi! Jag lär väl tillägga att de flesta faktiskt frågar om det är ok innan de slänger fram sina barn... Det uppskattas! Däremot är det ganska tröttsamt när jag håller på att arbeta med Häxa, och de avbryter mig. Men, men de vet väl inte bättre får man väl anta. (vänligt inställd iana idag) ha ha!


Önskar att ni kunde se...

Erik och Häxa har lite bus tajm så här på kvällskvisten! (med lite tur så sover valp sött hela natten sen)
Erik sitter och slänger runt Häxa på vårt hala golv, Häxa morrar dovt och viftar på svansen så att hela kroppen svajar... De ser sjukt roliga ut!
Nu har de övergått i boxning oj oj-sötnötar!!
Har hunnit med lite ensam träning oxå, valpis låg i sin bur i bilen i ca en halvtimme medan vi åt middag med Eriks familj, det gick alldeles förträffligt-hon sov... (Detta var såklart på kvällen och det var svalt och skönt i bilen)
Annars pysslar Häxa och hennes husse mest med sånt här :)

En favorit bild

Jag tycker att den här bilden är så bra!
Nu är den i och för sig och och en halv vecka gammal, vilket också innebär att Häxa är ca 10 cm högre... För tillfället ser hon ut som om någon tagit i nosen och svansen och dragit ut henne som en playdoh deg och sen likadant på höjden!
Benen är jättelånga och tassarna växer i massor.
Ja, just nu jobbar jag på tok för lite, jobbar på att åtgärda det. Idag känns det dock ganska bra att inte jobba eftersom huvudet känns som ett bowlingklot, funderar på att peta i mig en Eeze, men då kan jag ju inte köra bil resten av dagen (blir lite mossig i bollen)
Måste dock på ett möte med klätterklubben i kväll, skulle gärna vilja ut till Grande en sväng, han känner väl snart inte igen mig längre. Men det får nog bli  morgon e.m eller så. Inte kul att göra något alls nr huvudet strejkar!
Möjligen ska jag försöka fånga valpen på bild så ni får se hur mitt lilla rackartyg växer...
Lurar på ett nytt fotoprojekt efter en del påtryckningar (kul!) Idén börjar växa till sig så sakta, nu gäller det att hitta rätt miljö att fota i bara.
Vilka snygga tjejer är med? Jessica, Susanna, Sara, Sara??
Eeze time, nu!

Tröttmössa... Allt...

0-2acca8b6c7f92872b9ae834d5700ad22.png

Tröttmössa... Allt eller inget, som vanligt! Hi hi. Hon växer som ogräs lill Häxan, och äter.... DAGGMASK! Jag har hört att de äter skor, men inte vår lilla valp, hon äter mask! Isch!