Dåliga jag...

Ja, skäms på mig för att jag är sämst på att uppdatera!
Men det är faktiskt bara ett litet bevis på att jag har roligare saker för mig.
Som igår... trodde att jag skulle bli sittande hemma och dampa hela dagen, men då blev det en hel e.m + kväll med Elmer hade supertrevligt!!
Idag... vaknade tidigt eftersom jag skulle titta på några stugor som jag tänkte hjälpa till att måla om eftersom jag är ledig hela veckan... (skönt eftersom jag blev dunderförkyld förra veckan) och beställde sen färg till dem. Lekte nåldyna en timme, lunchade med Elmer igen (blev som vanligt en lååååång lunch) men va f-n vi har ju så trevligt och MYCKET att babbla om!!
Sen ville Mia ha besök, ngt jag längtat länge efter!! Har ju saknat dem och längtat efter att få träffa lilla Vilda på riktigt..
Blev ett helt gäng timmar hos dem med te, mys och massa prat...
Så efter en riktig mysdag sitter jag nu här i soffan och myser, fick just höra att Erik kanske kommer hem redan i morgon (hurra!)
I morgon ska det målas för fulla muggar och luncha med Mia och Vilda. 
Torsdag samma lika + lite klättring
Fredag- tandläkaren, dra ut visdomstand, sitta drogad i bilen ner till stockholm där jag ska kolla på nya pjäxor (som mina fötter tycker om) och sen på boulder tävling, sussa hos min isprinsessa och ha det trevligt!
Så uppdatering i korta format. Är inte så bloggmotiverad idag... 
Morsning

Fånigt kul!

När jag granskar mitt inlägg så sr jag att jag har WWF reklam under mitt inlägg och vad är det på den? Jo en tiger!!!
HA ha ha!! Jag svär, jag hade inte sett det innan jag skrev inlägget, men nu blev det ju fånigt kul!

Avkrok...

Känns verkligen som att vi är i en avkrok, Hagfors kanske ingen världsmetropol men jag har inte sett mkt nog för att döma ut samhället heller. (Om inte Liedl och hotellet räknas?) Hotellet är trevligt!! Badrummet är i stort behov av renovering (nä, jag tycker inte att man ska behöva ligga på alla 4 och raka undan vatten under toaletten efter att man har duschat när man bor på hotell) men det har så många fördelar (såsom UNDERBART god middag och frukost, silkesmjuka lakan och trevlig personal) att tom jag med min våtrumsfobi kan ha överseende med det.
Annars har vi haft en bra arbetsdag tisdag, solen sken värmande änsa tills den gick ner, Idag har det varit dimma och fuktigt och KALLT KALLT KALLT!!! Glashalt på grusvägar är ngt helt nytt för mig i alla fall, faast jag kommer från byhåla jag med... Idag fick vi åka ner till byn och möta lastbilen som skulle leverera material till oss och helt enkelt packa över det i vårt släp, den hade inte tagit sig upp till masten. I och för sig tycker ju jag att det är brutalt klantigt att åka omkring med blankslitna sommardäck på en lastbil i slutet av nov, speciellt när man har en transportfirma men alla har vi olika prioriteringar...
Idag har jag oxå upptäckt att jag älskar självborrande skruv! Ja nu vet jag att minst 4 av mina kära vänner sitter och skakar på huvudet med ett snett leende på läpparna, men faktum är att denna skruv ÄR en fantastisk uppfinning!!!
Jag måste alldeles strax somna, för i natt måste jag ha varit hysteriskt trött ftersom jag drömde så intensivt hela natten att jag vaknade alldeles trött och förvirrad och inte ens i närheten av utsövd. Dessutom vaknade jag av att jag vrålade (nej, inte skrek utan vrålade-grrrr eller snarare aaahhhhrrrrrrgggggg!!!!!!) mitt i natten, minns inte varför jag gjorde det men jag skrämde skiten ur både mig själv och framförallt Erik, som hoppade högt och tydligen inte kunnat somna om på länge efter det...
Måste ha drömt att jag var en tiger eller nåt!
Så i natt planerar jag at drömma att jag är en katt, helst mammas katt Fixen som tagit en gosig säng i besittning och kurat ner sig i och spinner hela natten lång... Frågan är bara om jag tror att jag är en katt och spinner, innebär det att jag kommer at snarka högljutt???
Kanske ska sluta med mina kattdjurs metaforer när jag sover och helt enkelt låtsas att jag är en människa??!!??
Säger så, godnatt...

Dagens skratt

1: Eriks farmor sitter och beklagar sig på sin underbart småtokiga sätt om att hon blivit så rynkig runt munnen...
"Jamän det är väl för att du alltid är glad?" sa jag
"Ja det är väl som jag alltid har sagt" sa farmor:
"Om man går fort och skrattar, så syns det inte att man är ful"
Eriks farmor är BÄST!!! och inte ful någonstans utan en mkt söt och full i fan underbar gammal dam. Fast i det här fallet känns gammal som ett skällsord!

2: "Energibar, i såna är det väl typ äppelskrutt och japanskt tidningspapper?"
Sagt vid hemskjuts av en liten herre från klättringen...
Jag föreslog att han skulle ta en smörgås i stället...

Nu måste jag packa för arbetsveckan! Jag har ingen lust!!!

Alla mina vänner: ni betyder så mkt!!!
Kvällskram på er!!!

Darrig??

Har klättrat ganska hårt idag, så nu sitter jag här darrhänt och trött...
Skrev ett långt inlägg om gårdagskvällen i morse, men när jag tryckte på publicera så stängde sidan ner och allt försvann-igen! Så jag hade tänkt att skolka från uppdatering idag.
Men sen gick jag in och kollade kommentarerna från Jessica, och blev så glad! Så istället för att bara kommentera tillbaka, skriver jag här på min blogg hur glad man blir av dina kommentarer!!!! 
Du skriver alltid ngt som får en att le och det är värt så himla mkt!! 
Alla ni som kommenterar min blogg ska veta att jag blir superglad över era kommentarer, men nu har denna madame Jessica varit flitigast och då får man massor av välförtjänt och offentligt beröm!!!!
Annat kul är att Elmer och Ki äntligen är hemma igen! Äntligen tycker jag som får min promenad kompis tillbaka, men ni hade förmodligen kunnat stanna längre i Thailand?? 
I morgon är det ganska fullspäckat schema, dagen börjar med promenad, sen ska vi till orsa en sväng till Eriks farmor bla, sen ska jag och få akupunktur på min vänstra skinka! Ha ha, det är faktiskt sant, det släpper min höftlåsning (!)
Sen har vi barnklättringen kl 5. Därimellan ngnstans ska vi hinna tvätta lite underkläder så man har rent med sig ut i veckan... 
Så nu har jag berättat om vad jag ska göra i morgon om jag råkar skolka från bloggandet :)
men om nån vill luncha eller ta en fika ska jag med nöje försöka att klämma in det oxå!
Godnatt kramar



I´m a party animal!!

Crap, sitter och laddar inför vinkväll IGEN!!
Vad har hänt med mig? Är det för att jag äntligen har ett "vanligt" liv med lediga helger igen? Eller för att jag har ett helt koppel av party galna vänner som man vill umgås med? Ja hur det än är så är jag tacksam över att jag har er och har ett väldigt kul liv just nu även om jag längtar till Hemavan som bara den! Men vi ska ju dit snart... jihooo
Idag har jag satt upp en massa smålampor och snöstjärnor överallt. Eller lamporna kom faktiskt upp igår... Det blev bra! Skickade ett mms till mamma eftersom jag misstänkte att ho skulle tro att jag fått spel och börjat julpynta (AVSKYR) julpynt hemma! Mer mysbelysning är ok inget annat!
Mkt riktigt, en liten stund senare ringer mamma och undrar om jag är helt från vettet! Sen erbjöd hon sig att komma över med lte tomtar, jag avböjde vänligt men bestämt...
Snöstjärnorna ska faktiskt vara här året om bara för att visa min kärlek till snö! (Ok, Eriks oxå) 
Jomän, nu fattas bara det riktiga vita guldet och då pratar vi inte om kokain utan sånt som man kan åka skidor på.
Nu kanske det skulle fungera att åka skidor på kokain oxå, vad vet väl jag? Men satan i gatan vad dyrt det skulle bli (!)
Men om man rörde upp lite puder då kanske man skulle våga köra jättehårt och bli supergrym ??? Eller dö huxflux i en överdos??? Ja, jag lägger de tankarna på is tror jag, vill inte ha en massa knarkare i skidbacken och allra minst bli det själv (fanatisk knarkmotståndare) så jag korkar upp lite rödtjut istället... snart börjar ju Svensson Svensson!!
Ses under discokulan kanske, och om inte, ha en skön kväll!!

Tycker om den här bilden!

Tycker om den här bilden!

Betyg

Upptäckte idag att jag inte betygsatt mascaran som jag köpte för några veckor sen. Men nu har ag ju åtminstone testat den ordentligt.
Mascaran heter Dior Show och den får full pott av mig!!
Lätt den BÄSTA av mascaror, man får sjukt långa och täta fransar enda nackdelen är att det väldigt lätt ser ut som lösögonfransar -dagens lyxproblem :)
Den har dock en tendens att kleta lite överallt när man kletar på den, men vad f-n man har väl tops??
Spring och köp!

Veckoslut...

För mig är det det! jippiejooohooo!!!!! och ändå jobbar jag heltid.
Kom hem från Uddevalla kl 12 inatt. Skittrött idag, men det beror nog mer på att snöplogarna hade frispel i Uddevalla igår natt, jagmenar, det hade ju kommit uppåt 1 dm snö!!!! Snökaos my ass!!!!!! 
Folk gick omkring och pratade om snöstorm... i Hemavan hade de inte ens plogat för så lite snö... I vart fall så körde de igång kl 02.00 och slutade vid halv 6... Sov i ca 15 min under den tiden... Kul när man ska upp i 300 m mast och jobba dagen efter...
Det värsta var att jag kunde ha sovit superskönt eftersom jag hade ett supermysigt hotellrum med Tempurmadrass och allt... Grrrr!
Joväl, har sovit läääänge idag i stället. I morgon ska jag inhandla lite underställ och sånt som gör blåsten på 300 m höjd en aning mindre kylig.. Jobbet är fortfarande himla kul och utvecklande, lär mig massor även fast det är frustrerande som fan att inte veta vad jag ska göra hela tiden och hur jag gör det.... 
jepp jepp jepp. Erik borde komma hem ikväll oxå, han är i Sundsvall på jobb just nu men de borde snart vara hemma tycker jag..  Snart ska jag åka ner till Tornet och klättra lite. Men nu måste jag maila iväg några saker.
Tjipp & hej

Ett litet tillägg...

JAg glömde skriva dagens viktigaste!!
Igår hade jag och Erik den fantastiska förmånen att få träffa lilla Vilda!!!
Jag som inte ens tycker att bebisar är söta måste säga att denna lilla tjej är bland den sötatse jag sett!!!
Längtar tills familjen kommit tillrätta hemma så vi får träffa dm mer, saknar hennes föräldrar oxå, har ju inte umgåtts ordentligt på tre veckor.
MASSA KRAMAR till Vilda och hennes mamma och pappa!!!!

Låååååång dag!

Så började min andra arbetsvecka som mastmontör med att jag, chefen + en kollega åkte till Hofors för att bygga en mast på 72 m. Det första vi inser är att Siten är en katastrof, i alla fall om man ska bygga en mast på stället. Marken FLÖT! Det var flytande gegga ÖVERALLT och där skulle en hjullastare kunna röra sig när vi lyfter de olika sektionerna... Jo tjena... Bygget skjöts upp tills marken frusit ordentligt och vi fick nya uppdrag. Åkte till Avesta för att plocka upp grejer och sen vidare söderöver mot Uddevalla där vi ska göra ett jobb. Men just nu ligger jag på ett hotell i trollhättan och håller på att slockna. Lång dag!!!
Imorgon är det uppstigning kl 6 och frulle sedan hämtning av material här i Trollhättan och vidare mot Uddevalla...
Nu måste ianan VErKLIGEN sussa!!!
Längtar efter Erik som är i Hudik just nu. MEn troligtvis blir det bara två nätter borta för båda, och blir det tre nätter så är det inte hela världen....
Nattinatt

Denna jäkla blogg...

Det är inte första gången som jag skrivit ett långt inlägg och sen har det bara försvunnit!! Jag blir skogstokig när det händer!!!!!!!!
Ååååååh! 
Jag har ingen lust alls att skriva om det,
 så jag meddelar bara att det blir jobb nästa vecka igen, ska bli hur kul som helst!! Blir antagligen att bygga en mast, i Hofors eller Hudik så uppdaterandet kommer att bero på vad tre har för täckning där jag hamnar...
Så. Nu avslutar jag lite med en fin bild från Kalkbrottet i Rättvik.
 Fan den hamnade i början och går bara inte att flytta på så nu skiter jag i det här!!! :b (ja, jag försöker att låta bli smilies, men nu passar det fint)

Nä, nu vägrar det att fungera att få upp bilder igen, jag blir så jävla less på att det ALDRIG fungerar med Mac på den här jävla sidan!!!!!!!! Jag är trött och frustrerad!!!! 
Bajs portal!!!
Åååå morr, får se om jag återkommer senare idag...








Divalater

Är det jag är bäst på???? hi hi!
Nädå, allvarligt talat så har jag varit och hjlpt till med en modevisning mellan 15.oo och 23.3o ca... PUH!!
Hann dessutom med att visa upp sex (!) uppsättningar kläder själv... fattar inte för mitt liv hur i h**vete jag hann med???
Ja, det verkar hur som helst ha gått bra, bra svar från publiken och inga snubblingar på scenen....
Har en supersnygg make gjord med gemensama krafter av mig och Erik Frost, tänkte dela med mig av den här men ni får tamejtusan ha överseende med att jag ser så sjukt trött ut (ögonen höll på att trilla ihop!!) samt den dåliga kvaliteten eftersom jag använde photobooth i datorn för att ta bilden...
Bilder från själva visningen kommer förhoppningsvis senare.
Nu ska jag nanna kudden inte smart alls att vara uppe hela natten när det blir en lång dag efter!! (Min älskling är ju så go att sova bredvid när han har druckit, gurglar ocgh låter en massa... Desstom så har min kropp en förmåga att förbränna alkohol VÄLDIGT snabbt vilket gör att jag oftast är kanonbakis när jag går och lägger mig... inte lätt att somna då... Men men, tack vare en snäll vakt som erbjöd sig att skjutsa hem Erik när han jobbat klart (han spelar på Lilla Krogen i kväll) så kunde jag ta bilen hem... TACK TACK TACK!!!
Men som sagt, dags för sängen.... NU!!



153286-26

Dags att vakna till!

Efter en förbaskat kul kväll i toppen sällskap är det nu dags att vakna till. Modevisning ikväll och jag ska vara klar kl 16. Har massa att göra innan dess....
Igår blev det i alla fall karaoke hos Emelie och Joel innan vi bestämde oss för att gå ner på Lilla Krogen. Träffade en iskall Anders Zorn på vägen och lallade in på krogen tillslut där jag bestämde mig för att vara lite klok och dricka vatten eftersom klockan var sen (ett bra beslut!!) Träffade ett gäng knepiga människor och hamnade i lite ordkrig som slutade med att en av dem gör ngt äckligt med tungan och sen säger att jag är söt... fick nog vi gick ut men kunde inte hitta Erik som var försvunnen med lappen för våra jackor! En stund senare kommer han strosande i alla fall, precis när A tagit fram mina kläder ändå eftersom jag frös (ibland är det bra att han en kille som jobbar på krogarna i Mora) stod utanför ett tag och beundrade polisen fantastiska parkering mitt över två rutor (hi hi hi)
Jag var naturligtvis tvungen att retas lite med farbror blå för det....
Plötsligt kommer en människa som jag tycker hjärtligt illa om och ställer sig framför mig och frågar om vi kan prata????
Efter två års förklarande från min sida att jag vill slippa ha nt överhuvudtaget med ngn i deras familj att göra så har poletten ÄNDÅ inte trillat ner!!!! Avböjde ialla fall samtalet och fick lyssna till att "men jag har ju inte gjort dig ngt!!" om  och  om igen... . Nä nä, aldrig spridit en massa falskheter om mig och Erik heller va? Jädra patrask!!!

Ja, då till det bästa som hänt på länge!!!!
Igår fick två av mina bästa vänner en liten dotter!!! Jag är såååååååååååååå glad och längtar efter att få se underverket!!  GRATTIS Hans och Mia!!!!

Nu ska jag plocka ihop lite här hemma och sen packa det jag behöver tills ikväll.
Ha en skön lördag!!!

Fylle bloggning

Sitter på Emelies PC och försöker
skriva, det går sådär....
Är på tok för full på rödvin och har jättekul! VI har hittills ätit asiatisk wok och bowlat, resultatet lämnar vi därhän!!!!
Dessutom har mitt vägskylts fokuserande kommit till nya nivåer, jag har tippat baklänges i en barnsäker gunga (bildbevis nedan) (nu står Emelie dessutom bakom mig och hittar på bra idéer på vad mer vi kan hitta på med nämda gungor. Kommer att göra ont misstänker jag starkt!!
Men nu har jag en persikos snopps (fråga INTE!) som väntar, så jag återkommer jag troligen imorgon i sällskap med en stor cola och lagom sega och mumsiga ostbågar!!!!
Nu lyssnar vi på bra musik och leker att vi är med i IDOL, det är bara det att vi är bättre än pajasarna som TV4 har castat!!!
Så de så!!image23

Min första resning :)!

japp, nu har jag byggt och rest min första mast!
Det var kallt, mörkt och blött, men mest jäkligt kul och utmanande. Jag menar-ALLT, precis ALLT är ju nytt för mig, men det gav sig efterhand...
Nu var det hela en liten mast på 37 meter men alltid en början.
Det roligaste var igår när kranen kom för att lyfta masten. Det var med några som gick utbildning till kranförare, bla en tjej. Så hon sa på en gång, : Vad fränt att möta en kvinnlig mastmontör, och jag svarade ungefär detsamma...
javäl, tre långa arbetsdagar senare sitter jag här hemma igen, har inte uppdaterat sen helge eftersom det inte fanns ngn täckning alls för modemet på hotellet. Känns som om vi varit mitt uppe i ingenstans.
Nu ska jag ut till mamma och byta däck på vår Subaru, vår Saab (TILL SALU!!!!) och mammas Honda CRV...
På med blåbrallorna igen alltså!
Klättring ikväll och imorgon kväll bowling med Emelie och Joel + 2 till och sen får vi se, rödvin står i alla fall säkert på menyn :)
Ut i snön!! JIPPIE

Sängdax

Det blir en lång dag imorron!
MEN, tror att jag fått till det dära med kostym...
Bilder kommer efter lördag.
Bästa nyheten idag: Jag ska jobba nästa vecka!!! HURRA HURRA HURRA!!! 


Prosit?

Jag nyser och nyser och nyser idag! Vad är det för fel?? Funderar på om det kan vara min nya pläd som luddar i näsan?
Idag kommer Erik äntligen hem igen, bara för att starta en hektisk helg med mys i Stackmora och Joels 25 års party.
Sitter fortfarande och funderar på vad jag ska klä ut mig till, det är ju som sagt kändis tema.
Så KOM IGEN HJÄLP mig! VAd ska jag klä ut mig till?? Jag har ratat tidigare förslag som: Diana Ross, Tina Turner eller Jennifer Lopez. Nu funderar jag på Åsnan i Shrek.
Kom igen smartisar, hjälp mig!!