En alldeles vanlig onsdag

Japp, kom hem vid 03.30 i morse, med andra ord ställdes ingen väckarklocka imorse. Vaknade ändå av ett smickrande med inaktuellt jobberbjudande för vintern. Kul att bli rekommenderad ändå! La mig sen och läste för jag var monstertrött. Ett tag senare ringer Ki och undrar om jag är hemma, hon hade vägarna förbi och skulle hämta skivan med bilderna fårn fotodagen förra helgen. Jag klev upp och gjorde en panikvända i lägenheten och plockade undan lite från gårdagens shopping som låg utspritt överallt och klädde på mig...
En stund senare var lunch med just Ki och Elmer avtalad och jag vaknade och snubblade in i duschen. En mkt trevlig lunch senare skulle jag fika med Anna. Anna som just nu försöker packa för sin flytt imorgon dvs klockan sprang iväg. En stunds springande på stan och beundrande av grön dammsugare senare bestämde jag och Anna oss för att vi skulle dejta hemma hos mig senare i stället, så fikat blev med de andra trevliga damerna då Jessica anslutit. 
Jomän, fyra mastiga Dumle mazariner senare (jag åt inte mer än en!!!) åkte jag till mamma och Anders med pizza leverans. Blev där en stund och såg gammelkatten äta pizza (!) Hemma igen kom Anna och förgyllde min tillvaro ett tag innan hon stack vidare för att planera sin Paris tripp, och jag åkte hem till Elmer och S för att hjälpa damen med lite färgning. Ett par trevliga timmar senare sitter jag nu här hemma och skriver ännu ett tråkigt "idag har jag..............." inlägg. Sådana som jag INTE ska skriva men det blir så lätt så ändå! 
Javäl Anna, nu har jag uppdaterat idag oxå. 
Ska skärpa mig och skriva lite skojigare framöver.
Nattinatt


Uppsala... eller mest IKEA...

Jajamän, då var man ute på vägarna igen! På gång att hämta mamma och Anders, moster och Anders på Arlanda, och vad gör man då? Jo, man åker tidigt och passa på att hälsa på lillebror och Anna en sväng (läs: Middags sällskap och åka på IKEA) Jo, började dagen med en promenix bara för att inse att förkyldningen fortfarande har klorna i min kropp... Satte sedan iväg till vinäs för att se till odjuren där för sista gången på ett tag. Sen racade jag vidare söderöver och kom fram en timme tidigare än min inre GPS beräknat. Så jag babblade lite med liten bror en timme innan han stack till jobbet och jag på shoppingrunda.
Började besviket på Intersport och Stadium, hittade ingenting alls. Skulle behövt en ny bikini till SPA andet på lördag eftersom min älsklingsbikini dog på Kreta och en ny som jag inte alls gillar inhandlades (panik köp, jag hade 10 min på mig att hitta en duglig-ok?) 
Ja, kikade lite på skidgrejer på intersport och en vänlig försäljare undrade om jag ville ha hjälp. Djävulen i mig tänke för en sekund testa säljaren på kunskap, men jag bästämde mig för att vara snäll och frågade bara fint om de hade några randonné pjäxor, väl medveten om att de inte hade det och att den stackars försäljarkillen förmodligen inte hade en susning om vad det är... men men... 
Slank sen in på IKEA med siktet inställt på en bra tvättkorg. Nu hittade jag ju inte bara det utan oxå ett lakan set till dubbelsäng som var billigt, de underbara luddiga tofflorna som de sålde ifjol... Me love!, plastskålar, vi hade flera sådana, men de är försvunna sedan förra flytten, våtservetter-kan va bra att ha!, och lite annat smått & gott.
Har även pratat med min förra chef idag och han var precis som vanligt.... Morrrf! Får se hur fan det blir med vintern egentligen.
Nu sitter jag hos Anna och Jox Anna kom just innanför dörren så nu ska vi på asiatiska haket och äta god mat!!!
Tjing tjong!

KÄNDIS???

Ja, medan jag sitter och slöar och laddar för kvällen på äkta mora manér så tänkte jag slänga ut en fråga.
Nästa helg ska jag på kalas, temat är KÄNDIS....
Så frågan lyder... Vem f-n ska jag likna? Erik är redan klar, han har en given och dessutom superbra kostym.
Men JAG då?????? 
Så nu lägger jag hoppet på era lördags slappande axlar.... hjälp mig!!
Appropå detta lördags slappande, det är nytt för mig! Jag har alltid jobbat var och varannan lördag förut!
Dessutom blir det TRE party helger på rad.... Holly Molly! Vad hände med anti party iana??
javäl. 
Rock on!!

Rastning av Mastercard!

Japp! HAr rastat kortet rejält idag, skulle nästan kunna kalla det för styrkepass.
Men dagen började tidigare än så, Började med ett besök hos katterna i vinäs i morgondimman, mys!
Sen hem och softa, färgade håret ännu rödare och slappade runt lite. Lyckades tydligen oxå tappa två klickar färg på det vita mönstret på badrumsmattan, så en sådan hamnade på inköpslistan oxå!
Sen ner på stan med ett helt gäng tokar. Började med att hämta ut lite recept grejer på apoteket astma medicin mm. Sen satte toket igång, sen lunch på Kaffestugan, senvidare mot.... -ja allt möjligt!
Kom hem med: Nåt grejs till det mörka under ögonen, en mascara (Dior Show) fan om den inte är så bra som den lovar för den kostade 250:-!!, ett svart linne (letat efter ett sånt), ett par rosa trosor (ja då hade det redan gått överstyr),en röd badrumsmatta (Erik motiverade färgen med att då kan jag tappa hur mkt knallröd hårfärg där som helst), vin och öl till förparty inför Monsters imorgon, Erik hittade en tshirt med en Hello Kitty i dödskalle format... (Helcool!) Det var säkert en massa mer oxå, men jag kommer inte ihåg just nu...
NU ska det ätas lasange och sen mysas. Imorgon kan det finnas risk för att det blir en hård kväll :)
Ha en toppenhelg allihop!
och Jessica: Heja som f*n på Mora i Gävle, det lär behövas, fast de bara möter Brynäs!! :)
Morsning!!

FRAMÅT MASAR°°!!

För i HEL*°#ETE!!
Så dålig hockey som jag just betalat pengar för att heja på har jag inte sett sen jag tittade på TV pucken som 14 åring!!
Det gick LÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGSAMT, Luleå hann ända till moras mål innan Mora överhuvudtaget insåg att de hade tappat pucken, inte många passningar fastnade på klubblad tillhörande Mora, och det var ett allmänt Jä***la vims!!
Två killar slet dock som fan och det var Nr 77 och nr 19. Riskvast och löpband till de andra, nu får det tamejfan bli gigantisk skillnad om man ska slippa skämmas och titta på allsvensk hockey nästa säsong!!!
I övrigt så har jag idag tittat på kaoset i nyöppnade H&M, hittade mig en mysig väst och ett par pyamasbyxor åt Erik.
(Bar överkropp och pyamasbyxor är underskattat på killar ska sägas!)
Missade nästan allt annat som stod på inköpslistan så det får jag fixa manana istället...
Ingen mer hockey förrän killarna jobbat upp konditionen och joggat bort ölmagarna!

Snörvel...

Japps, förkyldningen är här... Min hals hatar mig och min mage oxå eftersom halsen konstant kräver Fishermans friend...
Jomän, igår låg jag utslagen hela dagen, kändes som om jag klev omkring i tuggummi.
Så hoppet var igår vid läggdags satt till idag gällande städning och annat.
Skulle upp och tvätta kl åtta hade jag tänkt.
Vaknade kl fem (!) och kunde inte somna om. Vägrar gå upp vid den tidpunken så jag låg envist kvar tills jag somnade om och vaknade vid nio... Missat möjligheten att tvätta, men jag hade ändå ingen tid bokad så jag kan lika gärna ta hand om det i morgon el på fredag fm.
För en gångs skull har jag inte samlat så jädrans mkt tvätt.
Nu har jag i alla fall fått lite städning ordnad, och ska snart hoppa in i duschen och sen till doktorn och få svar på proverna som jag lämnade för två veckor sen. Hoppas att de ger mig svar på varför vissa delar av kroppen inte fungerar fastän jag mår nära på bra nu...
Javäl...


Man kan bli förkyld av att gå barfota sa mamma!

153286-22

TITTA!!!

På länken som ligger i min länklista! Ni kommer INTE att ångra er om ni har min humor i alla fall!

CRAP!

Jag och Anna har haft en skön dag, dock med vissa motgångar.
Började dagen med lite plock i lägenheten, bara disk och dammsugning + dammtorka som återstår... dvs nästan allt.
Blev sen överfallen av ngn reporter ang att mora ska ta emot flyktingar igen av en ngt partisk reporter... Knas!
Ja, sen lunch, trevligt, massa ögon shopping och ett besök på AF som slutade med besked att jag INTE får utbildningen betald... FAN FAN FAN vad jag är sur på Reinfeldt och hans jävla kapitalist regering!!
Pratade nyss med chefen på jobbet som jag vill ha, och jag ska kanske få jobba ändå med siter där jag inte behöver mastintyg... Senfår vi se vart det leder, det enda jag vet är att om jag börjar jobba heltid som servitris igen kommer det bara vara en tidsfråga innan magen pajar igen. 
Kom hem och skulle boka tid i tvättstugan, träffade en mega grinig vaktmästare som berättade att tvättstugan här är en katastrof, och det kan jag väl hålla med om, sen berättade han hur bra det var med de nya digitala bokningssystemen som de fått på bla Rödmyren... Jaha, när får vi såna? frågade jag och fick en uppläxning med otrevlig hög ton om att Mora strand minsann inte har hur mkt pengar som helst och att man inte kan få allt på en gång och nu fick vi vara glada över att de andra områdena fått så fina tvättstugor med klinker golv och allt. Fel dag att bete sig illa mot iana kan jag säga efter motgångar på AF mm, så jag la upp min mest elaka stämma och kontrade med att -Nu betalar ju faktiskt vi minst lika hög hyra som de andra och varför ska vi ha det sämre? Hade man sparat lite på klinker golv och sånt så hade man kanske kunnat gjort det lite bättre för alla, och allt jävla gnäll på invandrare (som han hävde ur sig som hälsningsreplik)? JAg kan tala om för er att familjen som bor i vår uppgång är hur lättsamma som helst och håller alltid sina tvättider! Däremot är de svenska surkärringarna som bor här experter på att sno ens maskiner mitt under bokad tvättid! Så nu vet du och kan hålla tyst med det skitsnacket sa iana-the bitch... och klampade hem...
Nu ska jag avsluta dagen med barnklättring... Jippie yey....


Topmodel-here I come!

Helgen

Helgen

Ja hoppsan, det blev visst en liten utgång i lördags, himla kul kors i taket, trots vissa inslag av psykotisk psykopatapa med fet emolillasyster i släptåg... men skit i dem, jag hade hur skoj som helst i alla fall!!
Söndagen tillbringades till största delen med att fotografera finklänningar på gammelgården... Kallt och knottigt, men fina bilder dock inte så många på mig. Var alldeles för okoncentrerad och ser mest ut som en... nä, kommer inte på ngn bra jämförelse... Däremor blev de andra tjejerna jättebra på många bilder. Jag sätter hoppet till att jag fastnar på bild i ngn av de andra kamerorna där jag inte ser ut som ett monkey face...
Jovars...


Goliath

Nu, precis just nu är det två år sedan Goliath- världens mest underbara lilla häst galopperade ifrån oss.
Jag ska alldeles strax åka ut till stallet och tända en massa ljus från alla oss som saknar honom.

153286-22
Vi kommer aldrig att glömma dig!

Trött och förkyld

Blääää! Vaknar jätteseg och vill bara krypa ner i sängen igen, och gissa vad: det är lördag, så det kan man få göra! Ha ha! 
Det bästa eftersom jag inte har feber hade varit en Alindrin eller så och köra på. Men de verkar vara slut. 
Jag har haft en fantastisk vecka annars! Jättekul jobb och massa nytt!! Vill verkligen fortsätta, så därför gick luften ur mig rejält när jag kom hem och insåg att nu är det slut om inte AF vill hjälpa till med mastutbildningen. 
Javäl, bara att hålla tummarna... 
Veckan har i alla fall bjudit på massor av dåliga skämt, verktyg, konstiga apparater som kallas för ODU er som skall byggas ihop för att fraktas 100-200 m upp i en mast och där delvis plockas isär igen för installation (små prylar på ca 50 kg)... Byggt ihop kontakter som leder fiberoptik, plockat ihop 300 kg tunga skåp i stl kylskåp, staplade PÅ varandra av smartskaftet som packat lastbilen, spännande värre... Massa pillande av kablar och knepiga verktyg... JÄTTEKUL!! på riktigt!!
Idag har jag inga planer, hemma och ta det lugnt, funderar på party ikväll eftersom Erik ändå spelar på Wasa. Men då behöver mitt huvud må bättre först.
Imorgon är det fotografering, skoj, skoj!
Skickar ett stort grattis till Hans som fyller år oxå!
Trevlig helg!!

Me like!

Det här jobbet verkar supernice!
Idag har jag fått ihop all info och börjat fatta lite hur det jobbet vi håller på med nu ska vara. Hamnade även i ett telefonsamtal med ngn storfräsare ang felleverans av prylar, men det var inte alls meningen tror i alla fall att det gick bra. Har byggt ihop lådorna som ska upp i masten imorgon (3x50 kg lådor) och fixat lite annat... Satt ihop kontakter bla. Jag måste vara knäpp, men jag tycker att det är skitkul!!! Skruva, verktyg, knivar, pill, och massa knas käbbel med kollegorna.  Jag tror verkligen att jag vill ha det här jobbet, men jag vågar inte hoppas på ngt alls.... Då blir man bara så besviken om det inte går som man vill.
Idag kom Anna snygging hem oxå! Men åker lika snabbt igen och är tillbaka till veckan... Javäl, hinner träffa henne då även om jag saknar henne i massor!
På söndag är det fotografering oxå, jag och två andra snygga tjejer i supersnygga klänningar... Ska bli kul... Men jag tänkte nog låna Eriks kamera och fota lite jag oxå.
Nu har grabbarna gått ner i hotellbaren och tagit en öl. Jag har inte ens duschat än, och vill oxå ha en öl, så det är nog bäst att sätta fart!
Mörk Staropramen, here I come!!

Höga höjder

Japp, tror att jag gillar det här! Vad jag gillar bäst är att jag slipper vara trevlig mot människor som inte förtjänar det utan kan tramsa hejvilt med mina tokiga kollegor. 
Fattar inte mkt alls av all teknik än, men det vore väl väl optimistiskt att tro att man ska kunna sånt på två dagar.
Jomän, i morgon åker vi till Sundsvall och kommer hem torsdag kväll.
Idag har Erik köpt sin älskade kamera, jag tycker att han har förtjänat den!!
På söndag är det fotodag igen, men innan dess så ska jag få bättre kläm på vad jobbet innebär och förhoppningsvis göra ngt åt det!
Akassan har i alla fall efter ett långt mail från mig till min kära (INTE) handläggare gjort ett "stort undantag" och behandlat mitt ärende... Får pengar om en vecka, skulle tydligen egentligen inte fått några pengar förrän NÄSTA månadsslut, mmmm nästan 3 månaders handläggningstid, bra akassan, bra???? Ja ja, nu löser sig vissa ekonomiska biter i alla fall.
Annars är livet rätt så skönt idag!

Helgen so far...

Fredag...
Möte på AF, sprang omkring på stan en massa och hittade en UNDERBAR lurvig tröja på Intersport. Vill ha vill ha vill ha!!! Men INGA pengar... Fick ett svar på min fråga till mega idioten som är min handläggare på Akassan...
JAg ville veta hur lång handläggningstid jag kunde räkna med eftersom jag levt utan pengar sedan sista augusti.
Fick till svar att "jag har inte hunnit kolla på ditt ärende än"
Snacka om nonchalant!!! Jag kan dessutom lova att det hade gått lika fort för honom att titta på mina papper som att svara så jävla dumt på mitt mail!! DUMJÄVEL!! Skrev tillbaka ett Lååååååååååååång mail at jag lever just nu på INGENTING och ska testa ett nytt jobb till veckan då jag måste lägga ut själv för boendekostnad, får tillbaka pengar sen, men grejen är den att det finns INGA pengar att lägga ut!! Inga alls!!
Ååååååh!! Blir så arg!!!
Javäl... efter att surat lite tittade vi på resor till Alperna. Vet inte vilken ort vi ska välja, Chamonix ligger bra till just nu. Tittade även på lite prylar som jag behöver nytt till vintern, spade och sond bla. Samt ett nya kläder...
Men drömma går ju.
Någon timme senare trillade ett helt gäng mysiga vänner in, satt här och tog någon öl innan vi begav oss till Wasa för release party för Bäddsoffan Brinner... En ganska kul kväll där mkt tid ägnades åt att skratta hysteriskt åt en kille med liiiite för mkt häng på byxorna......... och kalsongerna(!)
Javäl, ska nu ta oss till M&H för att hjälpa dem att skruva fast garderober i deras nya sovrum...
Jag är dessutom jättehungrig, så jag slutar här och återkommer kanske senare.

Så NU passar det?

Nu kommer förkyldningen krypande, har lätt ont i bihålorna och ingen medicin hemma... SUCK! Kunde ge sig fan på att det skulle hända precis nu när man ska börja nytt jobb till veckan... Morr!
Ja, annars har dagarna sprungit på som vanligt, Bosse var en snäll vovve att passa, ligger mest och myser i sin bädd när det inte händer ngt och kommer med kopplet i munnen när han vill ut och gå... Lite bufflig är han, men himla mysig!!
Igår började jag dagen tidigt med att tömma en massa blod i rör, (ja blodprover) massor av blod tog de, var helt säker på att jag skulle sjunka ihop till en liten hög som i tecknad film ungefär.
Ja, sen tog jag och Bosse en skön långpromenix med Elmer.
Tillbringade resten av dagen med att sova tupplur i soffan, dagarna innan hade ju satt sina spår. Åkte och hade lite klätterkurs med Emelie och Joel på kvällen, himla kul!!
Nu sitter jag under en filt och tittar ut på den fallande snön och myser. 
Måste dessvärre springa skytteltrafik mellan tvättstugan och lägenheten eftersom jag håller på med den nästan omöjliga uppgiften att köra 7 tvättmaskiner på 3 timmar (i två maskiner) hm, javars.. Dags att springa ner...


Bosse...

Efter en hysterisk natt och morgon har jag nu hämtat Bosse... Han är cool, tillskillnad från tokarna jag hade hand om i natt...
Kvällen började lugnt, när det blev läggdags, det var då det började...
Stora Golden tiken la sig i HELA min säng och gick inte att flytta på... JAg la mig som en räka och lyckades somna tillslut trots alla spöken :)
Vaknade dock hela tiden av att hundarna drömde en massa och började voffa. Någon gång i natt började hanen skälla och sprang till dörren, lät som en bil, men kunde inte se någon. Somnade om för 511 gången och vaknade igen vid halv fem av att stora tiken går runt i sängen och gnäller, hon är tydligen toa nödig? Släppte ut henne en sväng och sen i säng igen. Sov tv timmar innan jag vaknade av att lilltiken spyr på golvet. 
Härlig morgon, upp och kasta ut hunden och torka slemmig hundspya!
Tog ut killen på en morgon kiss och gav dem mat medan jag plockade ihop lite för att sedan ta den längre promenaden. Tjejerna fick springa lösa och herrn fick gå kopplad eftersom han är den som brukar smita iväg. Efter 10 min sticker tikarna iväg och jag tänkte inte så mkt på det eftersom de brukar springa ut och in i skogen hela tiden. En litenstund senare hör jag lilltiken skälla hysteriskt och jag kan sätta 1000 spänn på att de satte efter en älg!
Väntade på dem en stund och ropade, men inga vovvar kom. Så då gick jag och hanen hem. Precis när vi kommer in på gården 25 min senare kommer lilltiken hem, lite blöt om benen men jättenöjd! Ger dem vatten och käk i hundgården och går ner till stugan för att plocka ihop det sista och packa i bilen. Ingen Stortik.... Tillslut kände jag att jag skulle ta en sväng med bilen och se om jag såg henne, och DÅ kommer hon knatande från ett helt annat håll... In med henne och mat sen åkte jag till orsa för klippning.
Några timmar (många) senare sitter jag här med en sovande Bosse som jag ska vara hundvakt åt över natten (han bor hemma hos mig) och ska snart ut på en rejäl promenad så herrn kan sova gott medan jag är och klättrar.
Jag älskar hundar.... please låt mig sova i natt!!!!

Myser

Just nu är livet skönt!
Har fått en fantasyisk massage av Jessica. Därefter styrde jag kosan till vovvarna, så nu sitter jag i en stuga med tre goa hundar som ligger och sover vid mina fötter efter en lång, skön promenad i höstblåsten. Hur mysigt som helst!!
Hade jag haft mänskligt sällskap hade det varit ännu bättre... ;) 
Men det är väldigt vilsamt! bara en suck eller en mjuk morrning från ngn av de tre mysande lurvmonstren vid mina fötter...
Ska gå en kvälls promenad om några timmar och sen sussa ...
återkommer säkert senare

Massage...

Sitter i soffan och laddar för att ta en dusch.
Snart kommer Jessica och ska använda mig att praktisera taktil massage på! Ibland har man tur i vännernas karriärval! :)
Helgen har bara sprungit förbi.. Ändå har jag hunnit med en himla massa... Myskväll i soffan, teater (Romeo & Juliet)i Falun med Mia (tackar tackar för att du tog med mig!!) En knasig kväll hos Feffe med en massa trevliga och en och annan halvtrevlig individ ;) En låååång sovmorgon, ett besök på Bäcka, en snabb middag på Vi på Hörnet, massor av bouldering.... och sen var det plötsligt måndag och Erik åkte till jobbet.
men dethär är förhoppningsvis den sista vecka han drar till jobbet och jag sitter hemma och har tråkigt! Jippie!!
Den här veckan blir nog såhär: Efter massagen om en timme ca så blir jag troligen dunderförkyld (måste få ut skiten ur kroppen!) Så lugna promenader i veckan, i morgon ska jag klippa mig och sen vara hundvakt, på onsdag ska jag ta massa blodprov, och sedan får vi se vad veckan hittar på med mig. På fredag ska jag i alla fall till AF och göra klart alla papper inför provjobbandet och tjata lite mer om utbildningarna som garanterar mig arbete...
Sitter oxå och funderar på hur det ska gå med vintern för vår del??? Undrar om de vill ha oss på andra poster än tidigare? Troligtvis är det ngn slags utpressning för att vi ska ta det jobbet som de vill att vi ska ha, men där slår jag bakut! Det kommer inte att hända!
Nu ska jag duscha så att jag inte är alldeles äcklig när Jessica kommer :)


Hoppsan, glömde bort det viktigaste!

Erik vann en resa till Alperna åt oss idag!! 
Ha ha ha!!! Han är värd alla chips han kan klämma i sig så länge han tar med mig :)

Samtal i soffan

Jag: Ska vi gå loss på chipsen sen?
Han: Hmmmmm mmm
Jag: Eller vindruvorna?
Han: Öööö mmmm
Jag: Eller inget alls?
Han: Vad sa du?
Jag: Kaninerna hoppas baklänges!
Han: Va? Jag tar gärna chips, du får äta vindruvor om du vill...
Jag: Jag försökte mest prata med dig....
Han: Hallå! Jag äter OCH tittar på Tv samtidigt. Jag kan ju inte lyssna oxå, det blir ju kaos!!!

JA vad ska man säga? Min kille kan i alla fall göra TVÅ saker samtidigt....

Malin Wollin är Batman, Katrin Schulman är bajs!

Förlåt Hans men liknelsen är så BRA!
Jag har ju som bekant blivit blogoholic, inte bara att pränta ner mitt halvtråkiga liv (för läsarna alltså) utan att läsa andras bloggar, och framförallt MW som är en av mina nya hjältar! Det enda som får mig att tro att jag inte skulle  gilla henne irl är dialekten... 
Fru Schulman däremot, ja, jag kan finna bloggen underhållande pga av att jag tycker att hon verkar vara så oerhört inskränkt! Det enda liv som finns är det på Stureplan punkt. I ett av de jobbigare inläggen från henne diskuterar hon och hennes make hurvida dess 60 åriga hyresvärd vet vilka de är -alltså att de är "kändisar" och för dem är det en självklarhet att ALLA vet vilka dessa två är. Helt sanslöst!! Ska tillägga att jag inte hade en susning om vem denna kvinna var innan jag snubblade in på hennes blogg via en annan blogg....
JA jag säger då det som mormor skulle ha sagt :)


Impulsköp

Idag har jag gjort det jag är bäst på, imulsiva handlingar...
Började dagen i lugn och ro med en härlig långpromenad med Elmer. Hade varit ännu bättre om min kropp varit med på noterna, men jag är aningens seg (förkyldning på g? Känns i vart fall som om jag går och trampar i tuggummi varja steg)
Bestämde sen lunch dejt med 3 underbara vänner och satt och mös och snackade bajs i ett par timmar. Sen fick jag med mig hund på stan och kom på att jag skulle göra ett försök till att kolla på ny telefon eftersom min nuvarande är en sån som man bara kan ringa och smsa med mer el mindre. Var ett panikköp i gävle när min älskade mini samsung säckade ihop och dog. Sen dess har jag letet efter en Nokia vik telefon utan framgång. Hur som helst så sprang jag på en som kändes ok på Expert. Den är lite väl stor men annars gillar jag den skarpt. Ska fixa med inställningarna lite bara :) Hann inte det eftersom jag åkte och jobbade några timmar från 16.oo.... Kom nyss hem från ett helt ok arbetspass...
Pratade med min blivande (?) chef idag och allt lät positivt, hänger mycket på hur mkt AF är beredda att hjälpa mig igång bara.... Men det finns ju bara pengar där för att skicka papper fram och tillbaka tycks det??? Hoppas i alla fall att de vill hjälpa mig, om jag får det här jobbet och de utbildningar som krävs ( det kanske handlar om 15 000 kr) så har jag jobb för många år framöver och AF slipper se röken av mig! En win win situation tycker jag, men vi får se om de är av samma åsikt...
På måndag ska jag i all min gräsänklighet vara vovve vakt åt tre huliganer (snälla sådana) och sova över där alldeles mol allena. Vill ngn dricka lite vin med mig och snacka skit på måndag kväll? Skulle verkligen uppskatta sällskapet!!!!
Nu ska jag sura över avsaknaden av Scrubs på 6:an och krypa ner i slafen...
Natti natti

Att svälja en banan...

Utan att tugga verkar jobbigt, men ibland glömmer man ju liksom att tugga utan finfördelar i bitar som går lätt att svälja. Så gör i alla fall jag när jag inte riktigt kan koncentrera mig på att tugga och göra vad det nu är jag håller på med samtidigt, knasigt... Japp!
Har nyss kommit hem från klättringen, var super taggad för ett rejält pass, men kom hem 4 timmar senare med en halv led och pyttelite bouldering i kroppen. Hann med nöd och näppe med mitt styrke program. Tjejen som skulle jobba idag mådde inte bra så jag sa att jag kunde låsa om ingen annan var kvar och kunde göra det. Sen ramlade det in 100 nybörjare typ.... bara att säkra, säkra, säkra, och säkra! Inte jätteskoj när man sett fram emot en ego klätterdag, men shit happends! Får förhoppningsvis ta igen det nästa gång!
I morgon e.m ska jag servera. Känns ok att ta sådana jobb nu fram till jag ska testjobba som masttekniker. Om det går vägen så har jag ett jobb som jag klarar mig bra på och slipper ta alla jobb jag kan få för att ha råd med allt kul som vi vill göra. Ska bli skönt! Ska ev oxå vara hundvakt natten mån-tis åt 3 vovvar!! :)
Sitter nu och tittar på en Meg Ryan film på 6:an tror att den heter " I sanningens namn" är i alla fall riktigt bra. Har sett den flera ggr förut, men den är bra ändå!
Imorgonbitti-promenad med Elmer och sen har jag inga direkta planer förrän jag ska jobba på kvällen...
Ska försöka titta på filmen nu, och äta en mandarin OCH tugga! Ska bli spännande!.....

Bara en liten fan...

Tandfan alltså-som hade hål!!! Jippie!!! 
Om ngn undrar hur jag kan jubla över hål i tanden, så kan jag meddela att hela mitt liv har jag lagat 3-5 tänder per år trots stora ansträngningar att hålla dem hela... Så ett litet hål, det känns som en megaseger!!
fick remiss skriven till snäll tandläkaren som drogar ner oss livrädda varelser när de ska joxa mer än vanligt i munnen, ska dra ut min andra visdomstand som jäklas med mig. Ska bli skönt att bli av med den, sen hoppas jag innerligt att jag slipper fler visdomsgaddar! 
Ska tillbringa resten av dagen med att prata med min handläggare på AF om jobbet, och klättra ikväll. Sitter även och laddar för en städomgång av den extremt stora lägenheten.. Det tar ca en halvtimme att göra en snabbstädning, ÄNDÅ drar jag mig för det---varför då? 
Är jag städhatare eller bara slö?

Varför är det alltid så?

°Att håret (på huvudet) alltid uppför sig exemplariskt och är supersnyggt när man bara har några dagar kvar till sin efterlängtade klipptid som man bokat i panik när håret löpt amok och man vaknar med små ofrivilliga dreadlocks  nacken??
°Att kanal 6 har skrotat Scrubs???? Här sitter jag och är vaken nästan helt i onödan! 3:an sänder Sex and the city först 00.30, misstänker starkt att jag kommer att somna i de sista tonerna i INLEDNINGS vinjetten, om nu 6:an inte tänker visa Scrubs, vaför kan inte då Sex and the city visas på en normalare tid? VA??
°Att man borstar tänderna toknoga kvällen innan man ska till tandläkaren? Ungefär som att det kompenserar misskötseln resten av året? Nu ska jag bara förtydliga att jag är sällsynt snäll mot mina gaddar med superduper flour tandkräm och tandtrådar i princip varje dag. Nu ska vi bara se i morgon om de små jävarna är tacksamma för omvårdnaden eller om de svarar gapskrattande med ett helt gäng Karies polare som vrålar" Vi äter dina tänder" som klacken på hockeyläktaren ungefär???
På tal om det så är Mora grymma inledningsvis i år igen, vilket brukar innebära att de missar slutspelet.... Snälla, låt mig ha fel!
Nu börjar min hjärna att hitta på så mkt tok att det är dags att hoppa i säng, fast inte för hårt, för då hamnar jag nog nere hos grannarna... Nedra fuskbygge!

Vart tog det vägen?

Jaha, återigen har jag skrivit ett megalångt inlägg som har försvunnit spårlöst när man klickar på "spara och publicera" SUCK!
Jag gillar att blogga, men inte att upprepa  mig. Så nu hoppas jag att detta var SISTA gången, för annars börjar jag tamejtusan att fundera på att byta blogg portal??
Ja, mitt inlägg var i alla fall mkt glatt eftersom jag haft en mkt bra dag.
Inledde med att skjutsa snyggingen min till jobbet. (inte till sundsvall utan till chefen) De börjar varje måndag med att äta gemensam frukost innan de drar iväg. Konstigt att jag vill jobba med detta myspys gäng??
Hur som helst så lämnade jag honom och stack hemöver för en promenad med Elmer, en mkt uppskattad sådan! Elmer, tack för att du vill promenixa med mig, uppskattar sällskapet som fan!
Babblade en halvtimme utanför kvantum innan jag la benen på ryggen hem för frukost och dusch eftersom jag hade tid hos naprapaten kl 11.
Ett besök som började med att jag blev erbjuden överstrykningspenna och roller för att rita in alla skador på min kropp... Var rätt sjukt att samla alla skador jag kommer ihåg på papper. Jag är ett vrak!
Skön behandling och jag lärde mig en del, men kan tyvärr inte säga att jag känner ngn skillnad i ryggen, den gör lika ont som förr. Men men, han ska få en chans till. Står ju dessutom i kö till en helkroppsrenovering hos ett ställe som har avtal med landstinget = man blir inte totalruinerad för att slippa ha ont i kroppen.
Javars. Knatade efter behandlingen iväg och la undan en parfym. Jag är pank och det fanns ETT ex kvar av en Limited edition parfym.... vad skulle du gjort?? Jag älskar ju den!
Hemma och låg i soffläge på e.m för att senare göra ett besök på tornet där H & A hade barnkväll. En VÄLDIGT kul sak hände, men det känns dumt att skriva det här... ha ha ha!
Handlade sen lite grejer till klubben och for hem och lagade middag (kycklingfilé men råstekt potatis och tzatsiki) och ringde chefen på jobbet som jag vill ha. 
Han var super positiv och jag ska testa jobbet en vecka ch se om det är ngt för mig. (håll nu alla era tummar söta ni för att jag duger ngt till!!) Det vore hur som helst drömmen om det passar mig! Återkommer väl till detta efter genomgången testvecka.
Nu sitter jag och muppar i soffan och äter vindruvor och kom just på at jag har tandläkartid imorgon...... JAIX!!!
Sådär ja, en god natts sömn förstörd i förtid..... CRAP!
men men.... om jag kan bli av med den sista jäklans visdomstanden snart vore det himla skönt, den får inte plats i min min, fast jag är så stor i käften...
Godnatt

Goosebumps och ståpäls!

http://www.youtube.com/watch?v=i5SUSmedMm8&mode=related&search=

Sorry, får inte länkningen att fungera, så ni får klippa och klistra.
Tro mig, det är värt det om man gillar musik!!!