Pust.....

153286-1

Så här vill jag att det ska vara!!
MAssor av fluff, pigg och glad Iana och helst av allt hade jag velat ha mina nya skidor!!
Men så här är det:
Trött som ett fån fast5 jag sover massor!
HAr inga bra skidor!!!!! Vilket fick följden att jag igår trillade eftersom skitskidorna jag åker på inte bar i snön utan skar iväg kraschade med huvudet före rakt in i ett träd och gjorde illa nacken, ryggen och axeln, jag tror att huvudet mår rätt så bra tackvare min nya hjälm...
men man börjar ju fundera på hur det hade gått utan störtkrukan???
Sen är jag dödligt trött på min arbetsplats... Jag älskar stället, men där jag sitter och jobbar kommer folk och babblar och ska låna datorn hela jävla tiden! Även om de behöver datorn för sitt jobb så tycker jag att man kan visa lite respekt för att de är inne på mitt kontor!
fick just en idé, ska stänga dörren och sätta en lapp om att de måste respektera att vi tar hand om våra gäster på andra sidan dörren....
Nu börjar babblandet bredvid mig igen, fan va less jag blir!!
Idag känner jag mig helt orkeslös och less på oproffsigt folk! men ikväll ska vi nog ut och festa lite. Ida som bor på samma boende som mig fyller år så nu ska vi ut och rensa huvudet!
Jepps, nu ska jag ut och ta några åk och hoppas på att mitt glada humör hittar tillbaka!

Fluffsnö!!!!!

-12 och det är väl helt ok med tanke på årstiden, men nu har vi ju varit bortskämda med massor av nysnö i snart två veckor och även om fjällen är fina i klart väder så föredrar nog jag snöstorm :)
Var ute i förrgår och lekte i skogen, det var minst 1 meter fluff, så mkt snö att skidorna inte bar! Oj vad jag längtar efter våra skidor som är byggda för massor av snö, men de har fastnat i Tyskland och jag börjar fundera på att invadera landet och frita mina älsklingar!  (kolla på www.hendryxskis.se scrolla ner till Janis)
Provade två riktigt fina krascher igår!! Åt så mkt snö så jag inte behövde äta middag :)
Första gången fick de gräva fram mig eftersom jag hamnade på magen med fötterna bakåt strax över huvudet...
Andra gången så skulle jag droppa nerför en liten 3 meters klippa och missbedömde lutningen lite, (det var inte alls så brant som jag trodde) så jag landade med alldeles för mkt framåtvikt och klev ur bägge skidorna och åt lite mer snö :)
Jag är mkt glad över att jag köpt ny hjälm och ryggskydd! Men jag kom undan med lite fluff-snö innanför jackan, det verkar ju dumt att slå sönder nåt så här tidigt på säsongen :)
Annars är det som vanligt här...  Vår Kick Off skall vara halv 5 på söndag eftermiddag. På måndag börjar det första riktigt stora eventet den här säsongen och vi har massor att förbereda och ska upp 7 på morgonen... Bra tänkt va?
Härom kvällen när vi tog sista åken för dagen stod vi mitt i skogen och lyssnade på............. ingenting! Det är så tyst och skönt här (utom när flygplanen startar och landar eller när jag jobbar med härligt tokiga Monica som alltid pladdrar)
Det enda ljudet kom från draghundarna (som håller till alldeles i närheten) som ylar...
Jag stormtrivs här!! Synd bara att man måste jobba!!
Hundälskare som man är är jag glad över keldjuren här oxå!
Där vi bor bor det också två vovvar: Isil- den vackra Sibirean Huskey isprinessan, och Frans- den dreglande vindögda bortskämda lurvtussen(helt underbar jycke)
Sen har vi platschefens Zack- den genomgoa superlydiga och söta bordercollien,
Sanouk- ett litet fluffmonster på 17 veckor som Erik har blivit kompis med av rasen Alaskan Malamute (tänk huskey som äter Anabola Steroider och blivit körd i torktumlaren) och sist men inte minst Rune Freeride- nån Vorster eller ngt ägd av vår tokige pistör Sven.... Sven är extremskidåkare som inte låter ett brutet nyckelben hindra en bra skiddag, tänk er då hur denna jycke är :)
Fluffsnö är livet!!!

Nyårsafton och snö!

Trots den totala bristen på sömn, så blev det en riktigt lyckad nyårsafton!
Började med att jobba 8 timmar, avslutade dagen med bråk med en nisse som tror att han är min chef (det hela slutade med att min riktiga chef blev tokig på honom och bad mig ringa och be honom att fara ocyh flyga) sen lite fackelslalom med 50 gäster... Facklorna vägrade att tända sig och lagom tills vi skulle släcka ner hela backen så kom det några vilsna turister.... Tänk om de skulle kommit lite lite senare,  då hade de fått ta sig ner i beckmörkret! Därefter städade vi och gick upp och duschade...
Fick en massa ursäkter från tjejen som bor på samma ställe som mig för att hennes kompis + ragg hade betett sig som svin... Men det är ju inte hennes fel att hon har dumma kompisar, så det var ok.
Sen käkade vi tacos och förpartajade ett tag innan vi drog vidare upp på Högfjällshotellet.
Förutom att det var tokfullt med apraka turister så det knappt gick att röra sig, så var det riktigt kul!!
Som vanligt blev jag bakis vid 01.30 men höll ut för jag hade ju så kul...
Mysig nyårsdag den 1/1!!
Hela gänget bara mös omkring och åt onyttiga saker...
I morgon borde mitt nya ryggskydd dyka upp! Jag längtar, ska bli så skönt att våga åka omkring ute i skogen utan att vara livrädd för att slå sönder ryggen bara för att man inte har nåt ryggskydd. Det gamla har fallit i bitar...
Nu ramlade mina älsklingar Erik och Lina in, så nu ska vi åka och simma lite!
Dax att jobba lite på konditionen om man ska orka knalla upp på alla toppar man vill åka ner för i vår :)

Trevlig kväll alla!!