Lovely!

Det är mycket som går bra just nu, det finns mycket att le åt kan man säga :)
Nu börjar bilder på mig dyka upp lite här och där också, jag är stolt över att känna mig skitsnygg på flera av dem.
I höst hoppas jag på att vi blir hundägare. I juni föds förhoppningsvis en tikvalp som vill flytta till mora, jag håller tummarna!!
Nu blir det hästblogg, Grande skötte sig ypperligt underbart idag, balanserad och fin i alla gångarter och stadig och trevlig!!
Det blev flera morötter och en massa pyssel efter dagens pass!
På torsdag ska jag rida för tränare för första gången på åratal, om han är lika fin då så blir jag en mycket glad iana!


Torka...

Tänkte bara tala om det, om ni undrar varför jag är så tråkig och aldrig uppdaterar, jag har torrperiod...
Orkar inte leta mig in och skriva några skojiga rader. Så är det, jag är en latmask!
Men i väntan på att jag kryper ur min blogg koma kan ni leta er in på Magdalena Graafs blogg, tycker jag!
Hon är en av mina hjältinnor, vacker som en dag och stark som en oxe och överlever svin till killar och hjärnblödning!!
Ni hittar henne på  (klipp och klistra) http://www.bloggfamiljen.se/?blog=magdalenagraaf

Så, nu ska jag snart åka till stallet och följa Susanna på hoppträning med "min" älskling Grande (aka Skrutters, Monstret, Kamelen mm) det går förresten strålande för henne och Helge!!

Paus här för tok garv!!
Tvn står på i bakgrunden och Triss reklamen med den där ni vet "din mamma jobbar inte här" gick just, men i stället för tanten som tacklar brat-killen så är det Ara-brottarkillen som tacklar ner braten.... Helt underbart!!  "nä, men Ara kanske gör det" 
Ja, ni fattar när ni ser den!
Nu ska jag leta på Norröna jackan, känns som ett bra plagg när man ska på hoppträning i ösregn.
Susanna, när det är min tur att åka på träning lovar jag att det är solsken!! Ha ha!!


Gaaaaah!

Hur svårt ska det vara att ladda upp några ynka jävla bilder??
Jamen ok då skriver några rader istället...
Jag har just nu nyttig vecka, efter två veckor med alldeles för mycket god mat och vin samt en massa godis kändes det som rätt beslut!
Ja, det går jättebra, en aning trött bara, tills jag kollade i skåpet efter vad som kan tänkas behövas i kvällens wook och hittade  (trumvirvel...) DILLCHIPS!! 
Hallå, slag under bältet!!
Så vad gör man, en människa med bra karaktär hade stängt skåpet och fortsatt planera middagen...
Jag öppnade påsen och gjorde motsvarigheten till att skåpsupa, jag åt några chips på stående fot. Det där med karaktär är visst inte min grej...
Jag intalar mig själv att min kropp verkligen behövde några dill chips efter dagens dressyrpass med den fantastiske pållen (även känd som fantastiskt jobbig att rida när man är otränad)
Hel***e vad jag kommer att ha smärta i mina ben i morgon!!
Men, han gick jättebra säkert en sådär 30 steg, och jag inser att dressyr varje dag är vad min kropp behöver om jag ska komma i någorlunda form igen (varför är Taleggio så gott??) det och en sådär 200 miljoner situps! 
Gymkort när lönen kommer?? Jojomän!

Baklänges

Försöker ladda upp bilder från Gränsen. Blogg.se har ju aldrig fungerat något vidare med min älskade Mmac dator, men nu får jag åtminstonde upp en bild i taget, så jag kastar väl in några inlägg då...
Bara för att göra mig lustig börjar jag med den bild jag tänkt publicera sist.

En och en halv timmes afterski med Hemavan folk =

Jäger kartongerna tillhör hotellets personal (eller innehållet i dem i alla fall!)

Gäääääääääääsp!

Nä, det blir ingen förkyldningsupdatering, jag tror att jag skrämde bort delar av förkyldningen med att vara vaken i nästan 40 timmar i sträck... Igår var jag tokspeedad ända tills jag väl la mig i sängen och slappnade av, då tuppade jag av.
Ja ja, helgen är planerad med mässa i morgon och sedan en härlig kväll med vänner som jag längtat efter och bra underhållning! Lovely!!
Alla "måsten" sparas till måndag, dags att koppla av!
Nu ska jag se om jag kan ladda upp lite bilder från Riksgränsen...
Hörs då!

Hemfärden har startat

2009-05-06

Då har vi kommit fem timmar in på vår 20 timmars resa hem till Mora.
Gränsen var mycket mycket trevligt, har kört min första tvådagars på många år.
Lite trevlig slask skidåkning och en hel del alkohol. Afterskin i måndags går till historien som världens bästa och omöjlig att återskapa. Använder mig i stället av ett uttryck som etablerats hårt under de senaste dagarna ”Så jävla bra!”

I vanlig ordning så avslutade jag årets säsong med grymt rolig skidåkning, och har u packat ner pjäxorna med stort vemod. (hann dock sälja in ännu ett par systrar till mina skidor till en fantastiskt trevlig tjej)
Hann med årets enda drop på en skön driva och få jobberbjudande för sommaren. Mitt berömda bananskal halkar vidare…

Nu har 90 personer nyss invaderat och lämnat metropolen Jokkmok och dess Statoil för middag (uäck!) man kan ju anta att detta var årets händelse eftersom lokalbefolkningen fann det som ett bra tillfälle att lufta en gul Corvette i regnet och burna lite extra varje gång de passerade bussen. Hi hi!

Det här inlägget kommer inte att publiceras förrän vi når någorlunda civilicerade trakter (läs: där det mobila bredbandet har täckning)
Nu snöar det dessutom utanför bussfönstret, ett jävla hån mot mig som nästan vill gråta lite över att skidsäsongen är över…
En weekend i Stryn ligger dock högt på prio listan…

Jojomän, bilder från vår framfart kommer senare, nu ska jag titta på Die Hard 4 som inköptes på macken av killar som är livrädda för att vi brudar skall rösta fram Sex and the City som nästa film. (vi har redan avverkat de andra tre filmerna som jag släpat med med undantag för Bad Boys II som är en av mina favoriter, jag hade lyckats ta med skivan med extramaterial i stället för filmen i brådskan, jävligt klantigt, jag tror att lite pang pang med Will Smith hade fått resan att gå dubbelt så fort!)

Nu blev det långt, så jag gnäller lite om min förkyldning i nästa inlägg.
Erkänn, ni kan knappt vänta! Ha ha


Vad har ni gjort idag?

Dagen...