Pirrigt...

Det pirrar, i min tunga och läpp mest, för jag har varit hos den ondskefulla tandläkaren och lagat en tand. 
Egentligen så är inte min tandläkare speciellt ondskefull, hon är jättesnäll (går ju hos en fegis tandläkare, eftersom jag tycker att tandläkare är det läskigaste som finns!!!!)
Men hur som haver så är jag totalt bortdomnad i halva munnen, jäkligt irriterande!
Åt nyss en glass, tänkte att pirrandet skulle ge med sig av det kalla.... det gjorde det inte, jag blev bara ännu törstigare, en annan bieffekt av bedövning i munnen.
Igår var vi sociala för första gången på flera dagar. Lunchade med Hans, Mia och sötungen, Jessica kom och gjorde oss eminent sällskap. En lååååång lunch senare lallade vi mest omkring och jag tog tag i att lalla in till Magnus på Red Hot Tattoo och boka tid för min nästa gadd (den på ryggen) nu har jag 27 dagar på mig att få till skissen exakt som jag vill ha den. 
Avslutade dagens lallande med att trilla in på "Underverket" världens bästa BH affär!!! Är på jakt efter den perfekta Bhn och då INTE en sport BH (det enda jag använder annars) 25 provade och ratade Bhar senare går jag därifrån med........
JAJAMÄN!! En sportBH!! Hur fan lyckas jag, jag måste ju vara deformerad eller nåt???
JA, nu hittade jag en gudomligt skön från "Shock absorber" Världens bästa sport BH märke!! Så det fick bli en sån, så ska jag leta vidare efter en vanlig i september, när de får hem nytt för höst/vinter.

Sen var det kväller... åkte till mamma och Anders och fick en massa färsk frukt från trädgården, plommon, äpplen och sallad. Åkte vidare till sollerön där Hans och Mia bjöd oss + Henke på middag (som såklart var supergod!)
Satt där och skrattade åt allt och inget tills mitt i natten (ni anar inte hur mkt bus man skulle kunna hitta på med en gammal rå köttbit) 
Dagens schema är: 
* tandläkaren CHECK!
* tvätta (snart klart)
* Skjutsa Erik och lämna papper mm (bara slöhög vaknar någon gång!!)
* Ut till Grande
* Jobba på klätterklubben i kväll
* TACK OCH GODNATT




Nanny iana

HAr suttit barnvakt åt några vänners lille kille...
Jobbigt jobbigt! (torkar svetten ur pannan) han sov i 2,5 tim medan jag läste ridsport och tittade på hästhoppning, pust!
Nädå. Lugna puckar... Ska ut till pållen nu, sen hem och underhålla killen.
Det är ganska bra med honom om nån undrar :)
Benet i högläge och massa Citodon, annars är det fint!! 
Ska åka nu...

Erik är lagad!

Japp! Nu är han stolt ägare av ett nytt korsband, allt annat var helt. Mkt bra, mkt bra! Det som man trodde var menisk bitar som låg och jävlades i knäleden var tydligen korsbandet som rullat ihop sig när det gick av, som ett gummiband liksom...
Nu väntar jag på att han ska ringa upp mig så ska jag åka och hämta honom.
Lantis-ianan var storstads brud igår! Var ute och knallade i 1,5 timme och viste till 99% var jag var hela tiden!! (Nöjd)
Märk väl att i sthlm har jag aldrig haft ngt intresse överhuvudtaget att lära mig hitta, men igår var jag illa tvungen, och se på fan, då fixade jag det!
Vi ska hit igen om 6 veckor, ska se om jag tycker att det är lika nice-igt då??
Jag menar, sthlm har ju förutom i går em, bjudit på strålande varmt väder, massa god mat (mest sushi) god glass, jag hittade San Pellegrino läsk!! Värsting rea på Roxy och Quiksilver kläder... Inte mkt mer man kan begära tycker jag....!
Nu ska jag hur som helst ta en dusch och göra mig klar att åka. 
Eriks faster kommer in med bilen, eftersom den stått parkerad hemma hos dem och sen ska vi se om jag hoppar på innan vi hämtar Erik, eller om det blir tvärtom??
Yada yada, duscha nu!!
Avslutar med ett stort GRATTIS till SUSANNA som fyller år idag!!! Hipp hipp, HURRA!!!


En bild på damen oc hennes glaspålle ;)
Ärligt stulen bild från hennes blogg: sannaaah.blogg.se


Dags att lämna in karln på verkstan!

Sådär, ska springa genom duschen och sen åka till Sophia hemmet och lämna in Erik på reparation. 
Ska hämta ut honom i morgon, nylagad och klar :)
Innan jag drar måste jag redovisa gårdagens fynd!! Min kamera glömde jag i bilen som står i Mörby, så ni får fantisera...
Ett apr Roxy jeans, ett par Roxy sneakers och ett par Roxy flipflop för 660 pix!!
Var det ett klipp???? he he!! (nöjd)
Passar på att gratulera Tin och PÅ till sitt lilla knyte, snacka om krut-kvinna denna Tin är!!! oj oj oj...
Måste sticka nu.
Hörs sen!

På spaning i männskobyn!

Japp, är i storastaden och leker förvirrad turist...
Eller leker och leker, sanningen är väl att jag är ganska förvirrad!
Igår hann vi med båda Addnature butikerna, fick nys om att de ska ha rea nästa vecka så vi internetshoppar då istället :)
Hittade ett par gudomliga gröna high heels i en liten butik på söder, som kommer att hjärnspöka mig tills jag köper dem... Jag som använder högklackat såååååå ofta! (inte)
En fantastisk middag på Sjögräs, med tillhörande vin och drinkar (på rom givetvis) avslutades med mer rom och drinkar, innan vår chef i Hemavan skjutsade hem oss... 
En fantastisk kväll!!
Nu sitter vi och laddar för frukost i Annas härliga stora lägenhet på Fridhemsplan. 
Solen skiner, trafiken bullrar, och än så länge har jag inte fått spunk, men det kan bvara så att det är för att jag inte klivit utanför dörren ännu, he he!!
Nu ska vi i alla fall turista, och hitta ett par sneakers till  mig, men med tanke på vädret så har nog flip flops högre prio!!
Längtar till lunch, sushi!!!! Yummmie!!


Sjukling, tröttmössor, hårfärg, arga tanter och kräftor...

Mina senaste tre dagar i korta drag :)
I torsdags var jag hos Bitte och Anna på Håteamet i orsa och blev fin i håret. Min plan var mörkare, typ mörkbrunt med lite kreativa slingor i. 
-Glöm det! sa Anna och gav någon färgkod åt Bitte, jag hade under 2 timmar ingen aning om hur resultatet skulle bli, men i vanlig ordning blev jag jättenöjd! Håret är typ vinrött med inslag av svart och några få små ljusa partier. Bild kommer framöver.
Det var håret det, igår började dagen på sämsta tänkbara vis med en sjuk pålle i stallet. 
Det blev veterinärbesök och en massa vakande innan han piggnade på sig på eftermiddagen. 
Jag for hem och tog en dusch och hann inte mkt längre än så förrän Sus smsade att han var sämre och att det nog skulle bli Ultuna (djursjukhus i Uppsala) kastade ur Erik ur bilen hemma och stack till stallet igen där vi kopplade på transporten och började göra klar hästen för resa, när han plötsligt blev som vanligt igen. Efter mycket velande från vår sida och en sur Helge tvingades i massor av paraffinolja så bestämde vi oss för att avvakta. 
Tack och lov så var det rätt beslut, och 22 lämnade vi stallet för kvällen, då hade han varit pigg och matglad i 5 tim...
dag mådde han bra sa matten hans.
Idag vaknade jag med världens skallebank och luddsyn igen(!!) Kom upp ur slafen kl 13, tvättade och städade lite och mötte sen Jessica för en mysig eftermiddag med fika, mer fika och mys i solen hemma hos dem.
På väg dit fastnade jag i en sväng bakom ett helt gäng som stod bredvid cyklar. 
Sa med vänlig ton att det finns en cykelbana här vid sidan, det är lite trångt att ta sig förbi här (gick inte att åka förbi) varpå tre tanter börjar att gallskrika och gorma åt mig....
Jag kunde inte urskilja vad de gapade om, så jag skakade på huvudet och for vidare efter att de klivit ett steg upp på cykelbanan...
Vad fan är det med folk som prompt ska cykla på smala bilvägar när det finns en fin cykelbana vid sidan??? Tycker Asta och Egon 77 år att de cyklar så jäklans fort att de platsar bland motordrivna fordon???
Ja ja, vi hade en mysig eftermiddag hur som helst!! och tanterna gav mig ngt att fnissa åt i alla fall!
Sammanstrålade senare i kväll med henne, K, Elmer och S. erik hann oxå vara med en stund innan han åkte och spelade på Wasa. 
Tröttmössor som vi är somnade killarna framför Madonna konsert på TV och vi tjejer låg i halvkoma, kan ha spelat in att vi satt i oss tre kg kräftor på 6 pers oxå  (tsss)
Åkte förbi Erik på väg hem och slank in på Wasa och pussade lite på min herre. Utanför stod en av de yngre tjejerna i Team Cans och ville komma in, men hon hade inga pengar. Hon tyckte att hon skulle komma in gratis för hon är ju kändis... ha ha ha ha!! Hon erbjöd även div killar att hon kunde ringa upp herr Cans så de fick prata med honom om de betalade hennes entré in på Wasa (!) 
JA, jag säger då det!! Snacka om att framgång stiger vissa åt huvudet :D
Hur det hela slutade har jag ingen aning om, men jag fick ännu ett gott skratt innan jag kom hem för kvällen i alla fall!

I morgon har vi späckat schema, men jag hoppas att en sovmorgon får plats på det. Sen ska det plockas svamp, packas inför nästa vecka då vi kombinerar några mysdagar i sthlm med att lämna in Erik på verkstan (Sofiahemmets Artro klinik) för korsbands byte. 

Nu ska jag nanna kudden i alla fall...
Sweet dreams!!


Vad ska jag hitta på??

Nu mina kära vänner får ni faktiskt slå kommentar rekord!!
Jag ska till frissan på torsdag, och vet bara att jag inte ska klippa speciellt mkt på längden. 
MEN, jag vet inte hur jag ska färga det?????
Kom med förslag, snälla!! Ska även be frissan att komma med önskemål om vad hon vill göra. 
Just nu är det ju orangerött, en färg som jag trivs bra med, men jag gillar ju förändring!!
Så vad säger ni?? Mörkt? Slingor? Samma igen? Koppar med slingor? svarta slingor? ljusa slingor?
BLONDIN? Grönt??
Nä, kom igen!! Jag behöver inspiration!!!!!!!!



STARTA PANIKEN!

Eftermiddagen började med en genomlysning av min skalle, jodå hjärnan var fortfarande på plats. Resten av infon får jag förhoppningsvis senare.
På kvällskvisten styrde jag kosan till grabbarna i stallet, hade lovat Susanna att gå en vända med Helgobert. Sagt och gjort, vi hade en supermysig promenix, stannade och åt hallon och han skötte sig utmärkt! Sen som en blixt från klar himmel så flyger han i luften i ett utbrott. Jag låter honom hoppa klart tänkt jag, och vips så hade han flugit högt upp i luften (för att vara han) så jag får nog och ryter i åt honom att ge sig.
Hästen tvärstannar i luften (i alla fall med framdelen) bakdelen fortsätter några hundradelar längre, varpå hästen halkar omkull!!! GLASHÄSTEN!! 
Han ligger still en stund och ser förvånad ut, innan han reser sig upp i lugn och ro och följer snällt med mig hemåt.
Sus kom ut och kollade till honom lite senare och han verkar inte påverkad alls, men jag har just lugnat ner mig 2 timmar senare... Jäkla åsna!!!!
Grandes gaffelband har svällt igen, så han går just nu korta promenader på asfalt. Han sköter sig exemplariskt...!
Stannade några herrar och pratade idag och frågade om det var min hund? Japp, min grand danois, svarade jag :)
Nu håller jag tummarna för att svullnaden ger sig på några dagar, han har ju varit så torr och fin i benen ett tag och verkat jättefräsch.
Nu måste jag duscha i alla fall, jag stinker!

Bra och dåliga dagar..

Igår var en mindre bra dag. Jobbade med helikopterlastning i Älvdalen (enligt mig världens mest inavlade och verervärdigaste ställe!!) Efter en lång dag i spöregn med fyllon överallt skulle jag äntligen åka hem och krypa ner under ett varmt täcke, men jag blir inte utsläppt från flygfältet där allt ägt rum, nej alla vanliga bilar fick vänta t ill förmån för raggarbilarna (och med dem en hel del rishögar) 25 minuter senare kunde jag vända bilen mot mora...
Till och med Subarun ogillar Älvdalen! Varje gång jag äntrar byn med bilen börjar den låta konstigt, låset hakar upp sig och annat konstigt, men varje gång (av tre ggr) har allt sånt slutat så fort vi lämnar Älvdalens kommun (!)
Skumt!!

Idag tänkte jag att det skulle bli en bra, lugn och skön dag. Än så länge har jag tillbringat dagen i sängen med skallebank igen... crap!
Ska hinna plocka ordning och dammsuga här hemma, ta hand om Grande (kolla bilderna på snyggingen på sannaaah.blogg.se) och öpnna på klätterklubben.
Just nu får vi se vad av det som kommer att bli verklighet, det gör ont bakom ögonen och monstret bakom pannbenet håller på att bryta sig igenom med isyxor igen...
Ska röntga skallen på tisdag och förhoppningsvis så sitter problemet i bihålorna. Hoppas!!!



Dagens...

En kortvariant när man är för slö för att tänka.

Dagens bästa: Att Helge var kungen av kungar i orsa!! Duktig glashäst och duktig matte!! (jag är INTE matte!)

Dagens sämsta: Tankade Subarun, inte kul att tanka överhuvudtaget!! OCH att Grande var seg som tuggummi idag.

Dagens godaste: Bakad potatis på Kaffestugan när man är döhungrig.... Mmmm!!

Dagens skönaste: Att ta av sig skorna efter en lång dag med många steg.

Dagens ondaste: Slog en stol på nervknuten på min gamla skada på foten, aaaj!!

Dagens gladaste: Eriks goa farmor som var på "stan" och fikade med en "kompis"!! Hon är så störtskön!!

Dagens snyggaste: Alltid Erik!! Ibland med konkurrens av en pålle men inte idag ;)

Norpa gärna denna lista och lägg till fler egna punkter!

Sweet dreams, i morgon finner man mig i Älvdalen (av alla jäkla ställen i världen!!!) vid en helikopter... 

Till sist, GRATTIS på födelsedagen Elmer!! Jag hoppas att du har haft en underbar dag!!

Sängläge igen...

Crap vad jag är less på min huvudvärk!!
Har ätit ur två paket Eeze på tre veckor nu... inte bra alls!!
Hur som helst, så har jag träffat en doktor som har tagit prover och remitterat mig till att röntga min skalle för att kolla mina bihålor, om det är de som spökar...
Dagen har i alla fall tillbringats i sängen med flimrande syn och grym huvudvärk.
Har pallrat upp mig på kuddar nu och tittar på "Thats 70 show" upptäckte just att Kelso är väldigt lik en kompis till mig :) ha ha ha!!
Veckan har annars varit väldans trevlig, lillebror kom hem i onsdags och vi hoppade omedelbart på en husbåt till orsa med en massa trevliga människor och god mat!
Stannade flera timmar i orsasjön och badade. Ett helt gäng där de flesta är över 25, några har barn osv, alla (nästan) badar och leker som tokar, hoppar från taket på båten och är allmänt knasiga... behöver väl knappast tillägga att det var ren riktigt trevlig dag?
I tisdags gick Grande som en gud!! Han var galet dyr, ringde matten och bedyrade att det är min häst hi hi hi!!
Igår gick det inte alls lika bra, han var seeeeeg och trött, försökte vara lydig men hade ingen energi. Jag hoppas och tror att det är de senaste dagarnas värme som spökar!! Stackars söt-pållen!!
Idag fyller mamma år och eftersom båda hennes barn befinner sig hemma samtidigt så ska vi gå ut och äta, senare ikväll ska vi ner på kajen och röja loss när Woodpjucks spelar. Jag håller tummarna för att mina Eeze tänker fungera!!