Miffon!!

En sak som jag har stora problem att acceptera är personer som saknar respekt !
hela vårt personalboende är fullt av kompisar till några av dem som bor där, och det är helt Ok om de bara respekterar att vi bor där, det är vårt hem och de är på vår arbetsplats! De är där som gäster!
I natt fanns vissa som pratade vitt och brett om hur hon oxå jobbat säsong och hur hon ogillade personer som inte respekterade att vissa i huset ska upp och jobba tidigt dagen efter, och hade efterfest osv.
Tjejen som denna gäst bor hos hade oxå sagt till sina gäster att det inte är ok att dra med sig annat folk upp till oss.
I natt kom vederbörande hem och förde ett JÄVLA  oväsen kl 03 på natten!!!!!! Människan hade med sig en jävla turist upp och de satt ett helt gäng och härjade högt och ljudligt (ska tilläggas att det är grymt lyhört hos oss) Jag gick upp och sa till dem att de skulle dämpa sig eftersom flera av oss skull upp tidigt idag och jobba. Får ett riktigt spydigt svar av killen som den ena av tjejerna som hälsar på tagit med sig hem.
Men inte fan blev det tystare!!!
Så jag tröttnade ur och klev upp igen och bad dem att hålla käft och gå och lägga sig innan de får oturen att se mig riktigt förbannad och då blev det faktiskt tyst (!)
Men att sova direkt sen när man hunnit bli riktigt förbannad, det var ju allt annat än lätt, så det blev väl 4-5 timmars sömn inatt.
Jättekul, jag som skulle sova orentligt eftersom jag jobbar hela dagen och ska fira rejält nyår ikväll. Men det lär väl sluta med att jag somnar före tolvslaget.....
Men jag ä inte bittär!!!!!!!!!!!!!!!!!!!´(ironi på hög nivå)

Gott nytt 2007!!! Jag hoppas att  det nya året börjar bättre än det gamla slutade!!! :)

Minus grader

herreminje!
Ibland undrar jag om inte det vore en bra idé att vakan och koppla på hjärnan innan man börjar samtala med folk....
Idag har jag lyssnat på förvirrade inivider tills öronen blöder!
På tal om blödet så gör min stortå det oxå!
Jäkla skittå! Funderar på att amputera eller ngt... Storleken på tån för tillfället är too big för att få plats i mina pjäxor. Jag surar!!!!