Villha vill ha vill ha!!!

Har idag varit och provkört en fantastisk bil som jag och Erik har tittat på.
Den var superfin!! En Subaru Forrester, en svart turbo.... Jag är kär!!!!
Det enda felet var att den saknade dragkrok....
Om vi hinner få loss pengar så köper vi den nog :)
Annars, ska jag på torsdag göra en läskig magundersökning... Längtar inte ett dugg efter det!
Idag har magen varit elak och betett sig illa fastän jag har skött mig bra... Mrrrrf.

Idag har jag oxå, pratat med en riktigt otrevlig försäljare vilket fick mig att säga åt honom, att vi kommer att köpa vår dator någon annanstans för att han var så otrevlig...
Jag blir TOKIG på människor som jobbar i ett service yrke men inte är serviceminded!!!
ja ja, ska surfa runt lite nu och leta vidare efter datorn som vi vill ha, så jag slipper åka ut till mamma så fort jag vill åt en dator.
Ha en skön kväll!

SOMMAR!!!???

Det är ju nästan så man undrar om det kan vara så att sommaren faktiskt  har dykt upp på riktigt??
Det är ju tokigt varmt, man orkar ju knappt röra sig... Naturligtvis har jag just åkt på en dunderförkyldning som idag tar sig uttryck i en förbannad rethosta som håller på att ta knäcken på mig, dessutom gör huvudet ont, fast om det beror på lite feber eller värmen har jag ingen aning om.
Sen vi kom hem har jag inte gjort mycket alls.
Men i torsdgas tror jag det var så var jag till tandläkaren. (de som känner mig väl vet att det finns ingenting som jag är mer rädd för än tandläkare) I alla fall så skulle de titta på en visdomstand som har krånglat i 3-4 år som har gjort att käken är sned och hoppar till med ett jätteknak om jag gäspar stort, tuggar på nåt segt eller skrattar stort. Att den gjort ont behöver jag väl knappast tala om?
I alla fall så var jag ganska lugn på vägen dit eftersom jag bara skulle undersökas. Efter att ha kikat i munnen på mig så säger den otroligt pedagigiska tandläkaren: " Jamen ska vi ta och dra ut den nudå?"
Inom 2 sekunder fattade jag att undersökningen bara var ett svepskäl för att få dit mig utan att jag skulle gå och oroa mig i veckor innan. JAg fick i alla fall en "shot" med nåt lugnande, och det sista jag kommer ihåg är att jag säger till sköterskan att jag inte känner mig påverkad. Nästa minnesbild så ser jag min visdomstand ligga på bordet framför mig och bilden efter den så leder Erik och sköterskan mig ut.
Jag var tok groggy! Men det allra bästa är att jag minns ingenting av urdragningen. Jag flippar ur fullständigt i vanliga fall.
Så nu är fanskapet som plkågat min mun i 3 år borta, ÄNTLIGEN!

Igår hade vi en riktigt nice dag. Tog en lång sovmorgon eftersom Erik kom hem från en spelning kl 5 på morgonen. Efter lite brunch åkte vi ner på mora och köpte lite öl sen åkte vi till en kompis sommarstuga och badade, softade, åkte wakeboard (jag nöjde mig med att åka båt) och kilalrna roade sig med att leka 80 tal på en Jetski. På kvällen blev det grillning och mys. Avslutade kvällen med att vara chaufför ner till mora (förkyld och magkatarr= bäst att ge fan i ölen!). Idag ska vi hem tilol eriks föräldrar och grilla, imorgon börjar Erik sitt nya jobb som innebär att han kommer att vara borta Mån-Tors varje vecka. Jag kommer att ha jättetråkigt! Men det får bli mycket klättring och träning och inte minst stenhårt fokusera på att få min mage att bli frisk!

Avslutar med en klätterbild från Mallisimage9