Artist...

Först gör man sig ett namn, blir poppis, SEN kan man kosta på sig att vara kaxig (spydig) och göra "sin grej"...
Före man är erkänd, så blir det bara patetiskt att vara svår.
Att vara artist är att roa människor, och att roa människor är faktiskt lite av horeri...
Deal with it....



(iana om kaxiga "wannabe" DJs, MEN mäkta stolt över sin Erik, som lyckats komma en bit påväg mot att bli erkänd DJ, men fortfarande är ödmjuk och JÄVLIGT DUKTIG!!)

Rekord?

Tre inlägg på en dag!! Wohoo!!
Skulle bara kika in och berätta att jag viker mig för fakta, min kropp ÄR gjord av blött kex!
Mina förhoppningar att bli stålkvinnan går åt fanders...
Jag har nåt jäkla skräp i mitt knä som har härjat ett par dagar, planen var att promenera bort det i rask takt...
Långa raska takter senare gör det ondare än någonsin och jag inser att vi har överfull matsal ikväll.
Helkroppstransplantation någon?

Man brukar ju säga: "Inga hovar, ingen häst" Jag säger också: "inga knän, ingen skidåkare"
crap

Guldfisk...

Justja, glömde meddela att bild på hårfärgningen kommer så snart ett anständigt foto tagits (dvs utan hjälm och vansinnes frisyr)
För det andra, idag är min sista dag som 28 åring...
Nästa år kommer denna dag att vara en dag av ågren, men nästföljande dag bör vara fylld av champagne!! Vad säger ni andra brudar som trillar in på 30 nästa år? Ska vi se till att fira hela 30 års dagen med skumpa?


Goda grannar??

De i väster, vad är det egentligen för fel på dem??
Jobbade natt igår och det var tamejfan den värsta natten sedan nyår fjol...
Bråk och fylla i massor, vad är det med norrmän och alkohol? 
Blev hotad, förolämpad och less igår. Stod och babblade med en av mina favoritvakter till klockan halv 5 (efter att ha ställt om klockan iofs) innan pulsen hade gått ner igår.
Vad säger man om en karl på ca 90 kg och 190 lång som tar strupgrepp på en kille på 170 och max 60 kg? Jag kan säga att min riktigt elaka röst kom fram och att bägaren nästan pös över... 
Jag har fått grymt mycket bättre självkontroll av det här jobbet i alla fall...
Nä, blä och bajs!
Idag blir det restaurangjobb, borde vara trevligare, jag är bara så sinnesjukt  trött efter gårdagen, sover nämligen jättedåligt de första timmarna efter att jag fått adrenalin kickar mitt i natten.
Funderar på att ta mig ut en sväng i alla fall, kanske ta en promenad...
Ha en skön söndag!

Göra som man vill

jag gillar den här känslan: just nu gör jag precis det som jag själv vill. Mycket bra!!
Så jag skiter brutalt i alla "borde" och bara ligger i sängen (jag har den och en pall att välja på) och slösurfar.
Har äntligen hittat en perfekt födelsedagspresent åt snyggingen som blir 27 år vilken dag som helst, närmare bestämt 6 dagar efter att jag går in på mitt sista år som tjugo-någonting.
Jag inser att jag är inne i en rejäl bloggtorka just nu, men va f-n, det händer ju så mkt annat! 
I förrgår tex satte vi oss i bilen och rattade västerut mot norge, skulle på tur på Snöfjället. Min tur slutade ett par hundra meter upp då mina stighudar gick i total strejk. Jag parkerade mig alltså i en snödriva i solen och lät grabbarna fortsätta mot toppen... Nu var det ju inte något vidare skidföre ner, hade vi pratat om några dm fluff, så hade jag nog knatat på. Men för ett åk med bristande skare kändes det som ett betydligt mer lockande alternativ att sitta i solen och samla på sig några fler fräknar.
När herrarna väl kommit ner hade solen försvunnit bakom fjället och det var inte riktigt lika mysigt att sitta still... 
Tillslut hittad de ner i alla fall och vi begav oss hem till Heliski chefen för att bli bjudna på middag och en riktigt trevlig kväll.
Somnade som en stock och vaknade i går f.m av att solen stekte. 
Tog en tur i Mo i Rana, avslutade den med lunch tillsammans med chefen och fru och sist med inte minst en soft-is (mjukglass) med ett strössel som slår allt annat som färdkost påväg mot svenska gränsen igen.
Hemma igen handlade vi lite frulle, jag gick till byns enda frisör och impulsbokade färgning (herregud, första gången sedan 1996 som någon annan än Anna på Hårteamet bestämmer färgblandningen!! jag känner mig nervös!)
Sprang därefter på en vän som hade tråkigt och ville ha fika besök.
Med andra ord: hem och duscha, slänga in lite mat i gapet och in i bilen igen. begav oss hem till herrn med sambo (en galen Vorster (hund) vid namn Rune)
Kvällen rann iväg och nu är det plötsligt idag...
Idag står frissan och 2 pass för underbara Susanne på schemat, först Funk och sen ett Core pass.
Jisses, hade jag haft tillgång till hennes pass hela tiden hade jag sett ut som Demi Moore i G I Jane...
Nu är ju fallet inte så och det syns lång väg...
Damn!

lilla höger

Sitter och reflekterar över att det är väldigt svårt att borsta tänderna med vänster handen.Annars tänkte jag bara kika in och säga hej.
På väg ut på skidorna och filma lite, ska bli kul.
Igår gjorde jag slag i saken och kollade om Eriks idé stämmer, att man faktiskt tar sig igenom träden om man åker riktigt fort.
Det stämmer!!
Herrn hörde en smäll alldeles bakom sig (där jag befann mig) jag tänkte att det borde göra ont, men icke...
Trädet gick av!! Fort ska det gå i skogen alltså :)
Rockenroll

Dålig kombination!

Jobbat till tre, sovit ca tre timmar, lätt illamående och flygväder..... fan oxå!!


Vad är det för fel på min blogg??

Allvarligt... HJÄLP!!
Vart är min ljusblå design? jag bytte till en förinställd design bara för att se om den blev sig själv igen , men det blev den inte...
Kan någon hjälpa mig? 

Annars så har vi landat i Hemavan, bor i ett skruttigt personalboende med toaletten från helvetet (jag och min toalett fobi oxå!) Tjejen som bodde här före oss kvalificerar in i kategorin gris- big time!! Jag överdriver inte om jag säger att HELA toan är täckt med puder, damm och hårstrån mysigt värre! (inte alls!) Nu har vi i alla fall inlett dag 1  Hemavan med projekt storstädning och det börjar bli ok för 6 veckors vistelse, men shit vad man uppskattar sitt eget ställe i sådan bär lägen!
Ska fixa med liftkort nu och försöka ta oss ut i solen. 
För er som är avundsjuka på att vi är i vinterparadiset, kan jag tala om att all snö som fallit på sistone har blåst bort, inget puder så långt ögat kan nå... men det kommer dmpande när man minst anar det, det är så vädret fungerar här.
Ta hand om er därhemma!

Det var värt det!!

Lite seg och sliten idag, alldeles för lite sömn och några glas vin och goda drinkar igår...
och inte minst fantastisk sällskap!!
Hade galet kul på ett BP belamrat med muppar och slemmon med fulla käften med snus...
vart tror de (vissa killar) egentligen att de ska komma med: "Hej, hur är det med dig sötnos?" TIO gånger på samma kväll, samma fras... GE THE FUCKING UPP!!
Kvällen bjöd på fniss i tonarter som fick killarna (Jessicas trevlige hälft+kompisar) att stänga in sig i köket, innan hemgång hade jag magknip av skratt.
Det tokdansades, bjöds in killar på tjejkissning (bokstavligt talat, och jag har ingen aning om varför och hur det gick till) med killstackarn ståendes med huvudet mot väggen vrålandes"jag ser ingenting!" att vi sen började fråga killen efter läppglans, gjorde ju inte saken bättre.... Men vaddå?
Det är ju sånt vi gör på tjejtoan, kissar och kletar på läppglans. Ha ha ha!!
Kvällen avslutades med skenmanöver och flykt, och kycklingdans av Eriks chef....
Längesedan jag skrattade så mycket på en kväll, hade garanterat inte gjort det utan sällskapet från de underbara brudar som gjorde mig sällskap i skrattdimman, ni rockar tjejer!!
Idag var det mycket segt att gå upp, inledde med en huvudvärkstablett och ett glas vatten, beväpnade mig sedan med två bananer och en Redbull. Mycket effektivt, jag mår som en prinsessa-om än en aningen trött sådan.
Telefonhelvetet på jobbet har ringt oavbrutet (Hallå, det är söndag!!) och vissa gäster har varit totalt odrägliga, men de flesta är trevliga- som vanligt.
Det ovanliga i sammanhanget är att ianan är en pyttliten aning bakis, och då blir allt det jobbiga trippelt så jobbigt, och telefonsignalen skär i skallen.
Men skit detsamma, det är lätt värt det, för jag flinar fortfarande!!

Tiddelooo...

Ett försök till att imitera en tant som knackar försynt på dörren, sen gläntar hon på densamma och ropar lite fint något som slutar på looooooo.... fattar ni?
Ja ja, jag jobbar, inga höga odds på denna. Annars har det så här långt varit en fantastisk vecka!
Samtal från Hemavan, oväntat bjuden på restaurang mat, bra shopping och ett glatt humör!!
Veckan hade kunnat bli annorlunda med tanke på att bilen fick sin 6000 mila service i tisdags=dyyyrt!!


Både jag och snyggingen är trötta och slut pga sjukt mycket jobb, och lite lätt stress inför allt som ska fixas inför vår säsongsavslutning i hemavan, men näpp! Livet är bra den här veckan!!
Tisdagen blev även mys och shopping dag! Jag och Erik har en shoppingteknik som går ut på att snabbscanna affärer efter något värt att rasta mastercardet på, om det fastnar i blickfånget får det en chans, annars skyndar vi vidare...
Mycket effektivt och trevligt eftersom vi är på samma linje.
Hur som helst så ledde denna shopping taktik för snyggingens del till en Kask hoodie (som han i och för sig fick av mig, men ändå) ett par Path skor, (skit fräna!!) och en iPod Shuffle
För min del: ett par Nikita jeans, ett par jeans på H&M för 200 pix, en Nikita tshirt, och ett par träningsskor från Nike...
Mycket nöjd med innehållet i shoppingkassarna!!

Ja, sen var det onsdag, dagen då stackars Erik jobbade igen och jag var ledig...
Gick ändå upp i hyfsad tid och körde två tvättmaskiner och storstädade lägenheten inkl skurade golven...... en farlig syssla!!
Mitt i ett snabbt danssteg (eftersom jag fått igång min älskade rosa iPod som varit kaputt länge och fyllt den med skön musik) halkar jag på nysvabbat golv och flyger rakt upp i luften, missar att skalla Tv bänken med en hårsmån, men kompenserar detta med att ge skurhinken en riktig karatespark på väg ner så att skurvatten sköljer över hela dammsugaren (som verkar ha klarat vatten tvätten bra) och över vår klädbyrå...
Hur det gick med mig?? ingen aning, upp fort som fan och torkade torrt innan det började springa in vatten i lådan med mina nya älsklings jeans!
På eftermiddagen hade jag dejt med Susanna (världens bästa hästägare) i stallet.
Kom dit före henne så jag passade på att ge igen på henne (eftersom hon jämt gör allt skitgöra åt mig) och mockade åt båda pållarna innan hon hann dit. (nöjd) s
en fick Grande en dressyromgång i knädjup snö, något som han inte uppskattade nämnvärt mot slutet då han tröttnade och helt sonika försökte kasta av mig. Något som insidan på mina otränade lår inet heller uppskattade med tanke på den träningsvärk jag nu har i dessa...
Hur som helst så är han så jäkla fin att rida nu! Samarbetsvillig (när han inte lessnar och försöker att göra sig av med mig), mjuk och lydig! Älskar att rida den hästen!!
Susanna red Helge litegrann tillsammans med oss och det gick jättebra, men inte lika bra som.....

......igår, men den dagen föregicks av en arbetsdag, som avslutades med en härlig entrecôte hos en av Eriks chefer.
Lovely!! BP kan sitt kött.
Sen hastade jag ut till Susanna som väntade på mig med klart stall och färdig häst (fan vad bortskämd jag är!!) kastade mig upp på Grande i jeans, sneakers och Norröna jacka och inte minst glasögon - vilket jag hatar att rida med!
Det var inget vidare underlag på vår planerade runda, så vi vände hem och gick en annan, kortare runda. 
Helge skötte sig strålande (nåja) och Susanna ännu mer strålande!!

Idag jobbas det i 10, 5 timmar och avslutas med en timmes massage.... mmm!!

På söndag funderar jag allvarligt på att gå bakis till jobbet (nu blir jag då aldrig bakis i den bemärkelsen, mer än att jag blir sjukt sugen på cocacola och ostbågar, men det lät ju så kul) i alla fall: funderar på att svänga mina lurviga eller i alla fall dricka lite gott, rött vin! Någon som vill göra mig sällskap? För sen ser ni inte röken av mig på ca 6 veckor...

Simma lugnt