Jag är en dålig människa!

Det här är ju helt emot mina friskus principer!! Jag SKA inte sitta och tjocka mig i soffan med en fet kebabtallrik och massor av cocacola! Jag ska hoppa omkring precis som min sambo, dampig och pigg och med en oemotståndlig lust att städa badrummet....
Men nä, jag har tillbringat dagen med att förbanna byns avsaknad av hemkörning av mat och tvingat mig att säga till Erik att han inte ska gå och handla mat åt mig utan att jag ska göra det själv...... sen, min en stund, lite senare osv....
Tillslut gav jag upp för mina svaga sidor och nu sitter jag här och har nyss käkat en kebebtallrik, druckit massa cocacola och glor på TV. Ja justdet jag skulle ju så stort klättra idag oavsett vad typ... Kan ju säga att Erik har åkt ner till tornet och jag sitter kvar hemma, seg seg seg!!
Jag skäms över mig själv!
Funderar på att åka dit nu, eller i alla fall snart, efter TV programmet, om en stund, eller kanske lite senare!

Har även hittat en underbar blogg idag! Fotbollsfrun på aftonbladet! Ja jag vet att du tipsade mig om detta för längesen Anna, men sen glömde jag det och hittade henne idag! Mer Malin Wolin åt mig, åt dig, åt alla!


Tequila!!!

Är riktigt fina grejor!!
Igår var både jag och Erik hemma på kvällen-ganska ovanligt! Så efter en kall dag fylld av coca cola och ett försök till flanerade på Orsa marknad åkte vi hem till M&H och åt pizza. Där någonstans så ångrade jag nästan mitt mass sms till en massa vänner om omotiverat vinpimplande lördags kvällen till ära...
Hur som helst så åkte vi hem så småningom, med Anna som väntande vinpimlar kamrat väntandes i Orsa. Väl hemma var jag allt annat än säker på att jag ville gå ut och partaja, var rätt trött... Men efter ett par glas strävt rödvin och några Baileys som efterrätt styrde vår chaufför (och partysvikare) Fefferoni sin raggarbil utan ljuddämpare mot moraparken med två tokfnissiga damer i baksätet och en Erik som var smått glad i hatten men betydligt mer städad än tokorna i baksätet. Inne på prken började vi med att besöka Hans i baren och få oss en liten tequila (som även fick några uppföljare med jämna mellanrum under kvällen). JA vad ska man säga, sen partajade vi till solen gick upp... (kan man ju önska) för nu stänger ju allt i Mora 02.00 så trots ivriga försök att få dansa bara LIIIIIIIIIIIIIITE längre gav vi till slut upp och satte oss i Lars volvo tillsammans med en halvgalen beundrarinna till densamma och åkte hemåt- trodde vi! Det visade sig att stackarn lovat skjuts till väldans många människor, så jag och Erik bestämde oss för att göra en god gärning och gå hem från "stan". En timme senare lallade vi in hemma efter diverse bus och knuffningar av flickvän i taggbuske... (hygglo älskling!) :) Somnade gott vid tidig morgon och vaknade idag av att Anna ringde och väckte oss, på ingång hit för att hämta sin bil... Nu längtar jag efter mat och en huvudvärkstablett. Är faktiskt inte bakis överhuvudtaget, men har lite tunga ögonlock och en liten jävel på hjärnkontoret som hamrar med en gummiklubba på insidan av min panna. 
Förhoppningsvis ska jag ha fått stopp på fanskapet innan klättrngen ikväll. 
Nu................. MAT!!!!




Bra, glad dag...

I det stora hela har det vart en fantastisk dag! 
Började med en promenix med Elmer i skönt höstväder himla trevligt att ha ngn att prata med när man går istället för iPoden bara. Sen hem och åt frulle, och vidare till M&H för flytt av en närmast antikt piano, vi tjejer överlät macho styrkan åt grabbarna och ägnae oss till största delen åt att äta kanelbullar och leka med M&M s son Josh (eller Yoshi som jag envist hävdar att han heter) efter trevligt sällskap och lyckad pianoflytt lunchade jag och Erik + M&M + lilleman på Oscars. Erik gick tidigare för en läkarkoll (obligatoriskt för jobbet) och efter mångaom och men hittade jag på honom och vi kunde åka hem och softa någon timme innan klättringen. Sedan fortsatte dagen med en lämning av vår trogna gamla TV på tippen och vidare för tre timmars klättrande. I dag var det t o m skitkul att bouldra!! Gick lysande oxå!! Jippie!! 
Idag har jag även lyckats tjata mig till en läkartid samt en tid för provtagning oxå! (inte en dag för tidigt!!!)  Så snart kanske jag är på banan igen till 100%!! Inget fungerar ju utan att veta om jag är frisk eller ej, nytt jobb och allt står ju bara och väntar... Himla surt!! 
Ja ja! Imorgon väntar en dag av tvätt, tvätt, tvätt och sen middag med Eriks bror, sambo och dotter i Orsa... 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med världens bästa kille!!
Ha en skön kväll!!

Vad jag gör och inte gör

Skönt att Erik är hemma och underhåller mig! :)
Vi har senaste dagarna plockat några liter Trattkantareller, klättrat nästan varje dag ( ja jag försöker att ta det lugnt men det är ju inte riktigt min gren :) hälsat på föräldrar och Eriks brorsdotter och lite sånt... 
Idag ska vi åka och hälsa på Eriks farmor och farfar, annars har vi inga speciella planer.
I morse skulle jag ut och gå med Elmer... ställde jag väckarklockan? Nä, tydligen inte... Vaknade 10 och såg ett sms från tjejen med förslag på tid och plats en och en halv timme tidigare... BRA iana!! BRA! suck... ibland känner jag mig hopplös... Men vi testar i morgon igen... :)
Nu ska jag ta en dusch och ringa Erik och kolla om vi ska kuncha med H & M...
Inte butiken som öppnar i Mora inom kort ;)

Ciao

Sned, snedare, snedast....

Var jätteku att jobba igår! Trivs verkligen där... Det bästa av allt var att det var ngn slags super kiropraktor där som knakade mig efter middagen, jag var tydligen JÄTTE sned i ryggen hela vägen nerifrån korsryggen och upp. Troligtvis därför jag haft så ont under v skulderblad... Han hittade brosk pålagringar under vänster knäskål oxå som förhoppningsvos går att få bort med ultraljud. Ska fortsätta att bli rättknakad lite då och då nu, för jag börjar inse att jag måste gått med detta läge eftersom det är av snedbelastning som pålagringarna kommer. Funderar även på om smärtan i benhinnorna på vänster sidas skenben kommer av samma sak eftersom jag aldrig har ont i höger ben. Ja ja. Jag blir ju lite lätt fast i funderingarna över hur kroppen hänger ihop när jag väl kommit igång :) Efter jobbet igår så åkte jag ner på wasa och sa hej till Erik som spelade där. Det hela slutade med att jag gick in en sväng och det var ju ingen hit... Eftersom Lilla Krogen var stängd så så var det väldigt blandade åldrar för en gångs skull, men jag kan inte säga att det gjorde saken bättre tyvärr! Men nu ska vi ut och leta kantareller i alla fall!! Ikväll ska vi klättra, jag är så nyfiken på att se om jag når längre i vänstersidan nu!!! Nu återstår "bara" jobbet med att jobba musklerna jämna i båda sidorna igen... Efter ÅR av fel träning... börjar just tänka på att det säkert påverkat balansen när jag tävlade min Flurp i hoppning :( Ska sluta tänka på saker som blivt fel pga av ryggen och börja fokusera på hur bra det kan bli nu när jag är rak! Ska fortsätta att hålla mig rak nu :) Wish me luck i svampskogen!!

Definitivt tillbaka!

Hann inte mer än öppna munnen om att jag inte längre är sjukskriven så började telefonen att ringa. Nåväl, det ska bli rätt kul att jobba lite igen.
Nu är äntligen Erik hemma igen, och det är nice! I torsdages var vi ute och åt på VI på Hörnet. Supergott! Hade verkkligen jättetrevligt med Karin och Sunko :)
Igår var vi mest ute och strosade på stan, köpte en liten present till Mia och Hans lilla som tittar ut om en månad ungefär. Kan ju inte skriva vad ifall om Mia tjuvkikar här... Fikade och satte sedan iväg upp till tornet och klättrade några timmar. Gav mig själv en rejäl genomkörare i alla fall!
Nu ska jag åka och jobba....
Fundear by the way på att klippa mig lite kortare. Alltså inte lika kort som jag hade det förr, utan bara litegrann, en dm eller så?? Just nu har jag världens mest hopplösa utväxtfrisyr som är jättetrist... Funderar även på om jag ska färga det jätte kopparrött igen (som jag hade på bilden nedan fast lite ljusare röd) eller om jag ska förändra lite i färg oxå???
FÖRSLAG tack!!!!
Nu måste jag kika vad alla andra har för sig och sen jobba lite...'
Trevlig lördag allihop!!

Dagens fniss :)

En ung mamma med två barn, ~3 och ~4, går runt och tittar bland hyllorna samtdigt som hon försöker ha koll på barnen som springer runt och drar ner saker. Vid kassan slänger hon fram ett graviditetstest och tar sedan ett barn i var arm. Barnen vrålar att de kan gå själv och att mamma är dum.
Mamman (tittar trött på kvinnan i kassan): Jag vet, jag hoppas också att det är negativt?

Jag och min mac.

Jag trivs med min dator nästan jämt, men när nya program ska installeras behöver jag datasupport. MIn lillebror fick återigen rycka in när Adium ska installeras. VAd gör man inte för att få en söt grön liten anka kvakandes i menyraden?
Kruxet är att min Google Talk inte verkar hitta msn användare, så jag får väl helt enkelt vika ner mig och skaffa msn oxå... Håller på med det alldeles just prexis nu. Frågan är väl om jag får allt att fungera i slutändan.
ANNA, detta gör jag enbart för din skull min favvo bitch!
Åååå, mat program på TV, jag blir hungrig... den stora frågan är vad f-n jag vill äta til middag... Är supertrött på att laga mat till bara mig själv! HOPPAS HOPPAS HOPPAS att Erik kommer hem imorgon!
Om han hinner hem ska vi ut och äta middag med Karin och Sunken, ska bli jättetrevligt!!
Nu ska jag ringa datasupporten igen :)
Hopp

Farlig...

Tandläkaren är väl farlig?? I alla fall så tror min hjärna att alla tandläkare är det! Har försökt att få en tandläkartid hos en snäll tandläkare idag, men det verkar vara stört omöjligt, alla har kö! Behöver dessutom en remiss för at dra ut visdomstanden som bråkar, men som det verkar just nu kommer jag nog att få dras med den över vintern :( Kul kul!! :(
ÅÅÅååå, jag blir alltid så knasig när jag håller på jävlas med mina tänder, harig och ledsen.
Dagens goda nyhet är i alla fall att min anhörige med svår sjukdom har fått ganska bra provsvar idag... medicinerna verkar åt rätt håll, tiden är dyrköpt men så värdefull!
Igår blev jag indirekt hotad oxå... dumjävel! Sen är det inte så mkt mer att säga om den saken, men om ngn som känner mig vill hälsa på så ring mig innan för jag öppnar inte dörren om jag inte väntar besök.
Hm, sitter mest och laddar för att klättra en stund i kväll, MÅSTE komma igång igen ordentligt nu, för det är sjukt trist att bara stå still och inte utvecklas ngt, funderar till och med på att bouldra idag fast jag tycker det är trist bara för att KANSKE bli lite bättre...
så... trevlig kväll!!













Torris...

Är snustorr i huden på hela kroppen, smörjer och smörjer, men det hjälper inte alls! Ska ta ett bad med en massa olivolja i snart.
Annars är det bra, helgen rullade förbi i flygande fläng. Var på trevlig middag i Stackmora på lördagen. Igår satt jag hemma hos mamma och Anders och virkade. Klättrade lite på kvällen.
Idag har jag ägnat dagen åt "3" s värdelösa kundservice, lagt ut annonser på skidor, skidkläder och på bilen.
Börjar bli dags att göra större ansträngningar att sälja pärlan nu snart är det vinter...
Resten av dagen ska jag nog ägna åt att tvätta Subarun, hämta klubbtröjor på Trycket, städa lite, ta ett bad som sagt, ringa lite ang jobb, kolla pris på takräcke och takbox.
Så det får bli en kortis just nu... Kanske återkommer ikväll...


Lördag

Så.... partydag?? Nä blir ännu en lugn lördag.
Gjorde ett tappert försök igår till partykväll, slutade med att 4 pers drack en halv flaska rött och spelade Guitar Hero hos Fia, jag är en USEL gitarrist by the way...
Idag ska jag snart bege mig ut till mamma och Anders och härja lite :) få lite lunch tänkte jag passa på oxå. I kväll ska jag på middag hos Eriks föräldrar med syskon och repektive... De är ju himla gulliga som bjuder in mig även när Erik är borta... Börjar bli riktigt tomt utan snyggingen här hemma nu, men hala tiden har snart gått ialla fall... 
Var ute på jeans shopping med Feffelito igår och träffade då en kompis som har hästar... Hon ville ha ridhjälp!! Hurra!! KAnske hinner rida lite iaf innan det blir vinter. Hnde även en annan lustig sak ang en jacka. Hm, kanske får råd att köpa den megadyra skaljackan som jag suktat efter ändå när allt kommer omkring :)  
Blev även inbjuden på fotografering nästa lördag, försökte få med tre snygga tjejer till, men ingen kunde! Snacka om oflax! Vet inte om jag åker med själv eller hur det blir... Det är ju lördag och Erik är äntligen hemma igen då!
Hm, funderar om det var ngt mer, det hände ju en massa saker hela tiden igår...
Jo, jag hittade ett par UNDERBARA jeans som jag bara "måste" ha, problemet är att min plånbok bantar just nu och börjar närmast se ut som om den liter av ätstörningar, så jag hoppas på att de hänger kvar i två månader då jag hoppas på att ha pengar över igen... Ha ha ha drömma kan man ju....
Nu ska jag ta hand om disken som jag glömde igår, blev lite sen iväg till lunchen, så jag drog tydligen iväg utan att diska insåg jag imors när jag åt frukost... oooooops!
Shit vad det blåser ute just nu!! Vill ut i skogen!! På en häst...
Ska ta tag i disken och sen virka klart en mössa till Linda (Vi har bytt, jag virkar en åt henne och hon virkar en åt mig)

Ha en skön lördag allihop!!

-Jag vill ha en fungerande digitalkamera!-
 

På banan igen

Tror jag iaf...
Vaknade ialla fall i vanlig tid och kände mig utvilad för första gången på en vecka. Gick ut på en timmes promenad, hem och gjorde mitt styrkeprogram för ryggen, sitter nu och slurpar i mig en smoothie på blåbär, banan, lättmölk och proteinpulver. Jag har insett att jag får i mig lite för dåligt med protein eftesom jag äter en hel del vegetariskt oxå så tänkte jag testa och se om orken ökar...
Det värsta med mina smoothies är att det bildas ett skum överst på dem när de står för länge, så man måste dricka dem så himla fort, för skummet smakar inte mumma... Hm, dagens ilands problem ??? :)
Dagen ser ut så här:
*Virka ett pannband till beställning
*Lunch med Feffe
*Ringa och kolla varför bilförsäkringen på Subarun inte dras från autogirot och det kommer pappersräkning istället
*Sen vet jag inte vad jag ska hitta på?? Plocka svamp kanske? det var ju ett tag sen...
Återkommer troligtvis under dagen.
Ps: Idag är det höst, kallt om näsan och mössväder!!!!! Jihooooo!!

Rikspucko!!

Ååååååååååååå
Statsminister Reinfeldt kvalificerar sig alla gånger till årets rikspucko!!! Då sänker vi sjukpenningen till 75% för de som varit sjukskrivna i mer än 1 år... ??????????
JA, det finns många fuskare i systemet, men vad sägs om att lägga resurser på att leta rätt på dem istllet för att göra livet än värre för människor där hoppet är ute? Om man är dödssjuk, är det då värdigt att man blir fråntagen procent av sin sjukpenning hela tiden? Vad ska dessa människor leva på sina sista år om Fredrik Reinfeldt får som han vill?? luft?? Eftersom jag ser konsekvenserna av detta på alldeles för nära håll är jag just nu i ständ att åka till Rsenbad och dra åt karljävelns smala lilla röda slips så hårt att tungan hans blir blå, blå som den partifärg han representerar, sen vill jag ta med honom på en runda bland alla de som är dädssjuka, som inte vet om de lever sina sista månader i livet, eller om de ska få fira ännu en födelsedag. Tror denna människa på riktigt att majoriteten av alla sjukskrivna verkligen ligger hemma på sofflocket och myser? Att de inte vill arbeta??? Tänk igen!! Jag kan LOVA att om min sjuka anhörige skulle ha ett uns av ork skulle han stå först i kön för att få komma tillbaka till arbetslivet! Om han slapp smärtorna i bara några timmar, skulle han med glädje jobba.... Ingen människa vill nog egentligen vara sjukskriven ....
Däremot finns det lata parasiter som inte vill jobba.... fine om ni har möjlighet att försörja er ändå, åt helvete mer er om ni tror att ni ska få leva på mina skattepengar!!! De är till för dem som verkligen behöver dem!!!!


Tokigt....

Är jättetrött och sover dåligt på nätterna! Inte bra alls! Ska försöka mig på en kvällspromenad i kväll och se om det hjälper.... Det hela kan bero på att jag oroar mig mkt just nu, det är nget vidare med min sjuka familje medlem och det finns ständigt i tankarna.... 
Min dag kommer att se ut så här: FM-slappa och virka klart några pannband...
14-17 Tvätta den gigantiska tvätthög som växt efter semesterveckan.
18-? Klättra
Fick ett trevlig mail att börja dagen med i alla fall! KALAS!! Alltid lika trevligt! Nu ska vi bara sy ihop det hela med familjeträffar osv, men jag vet att Erik gärna vill gå på den här festen, så vi får pussla för att få ihop det.
Usch, jag känner att det är mkt jag vill skriva, men vill inte att vem som hels ska kunna läsa det.... Om det känns så här fler dagar ska jag nog göra som Ki och starta en hemlig blogg som bara utvalda får läsa i...??? Vi får se hur det blir, nu ska jag sätta mig och virka lite..


Idoler och modeller....

Har ägnat dagen åt att försöka få tag på våra Monsters of Mora biljetter, efter mkt strul sitter de nu på kylskåpsdörren.
Kvällen har jag fördrivit med att smaska vindruvor och titta på Idol och Top Model, måste säga att inget av programmen imponerar på mig... tyvärr. Men men, allt är bara en transportsträcka fram till Sex and the City kl 23.40.
Fick under kvällen oxå veta att Anna fått jobbet i STHLM och kommer att flytta hem om ca en månad!! JIPPIE!!!
Sitter och suckar åt programledarna i Top Model, svenska människor som bryter på amerikansk engelska- HALLÅ??? Ni är inte på Manhattan, hur gärna ni än önskar det! Jönsar :)
Nä, nu ska jag byta kanal och sluta gnälla, man kan ju faktiskt låta bli att titta........
Blundar

Fast i träsket igen...

I smoothie träsket! Det är ju världens bästa fruskost/mellanmål...
Idag blev det en blåbär/banan och två knäckemackor med ägg till fruskost. 
Var ute och gick i ca 50 min direkt jag vaknade och det var sååååååå skönt! Luften var så sval och höstig, jag gillar verkligen hösten!! Idag har jag inga speciella planer, ska bara skicka lite snigelpost, och hämta ut biljetterna till "Monsters of Mora" Ska bli hur kul som helst att äntligen få se Hammerfall live!! Ikväll blir det klättring, är jättesugen på att ut i skogen på hästryggen, men det har jag ju tjatat om hela sommaren och inte komit ett steg närmare att göra något åt det... Mi rygg skulle onekligen må bra av lite ridmuskler igen, men men, ibland längtar jag faktiskt efter den dagen vi har landat och jag har hästar igen. Även om jag stormtrivs med livet som det är just nu. 
Igår var jag på arbetsförmedlingen och pratade med nån där om mina planer på arbete, vill ha hjälp med dem att få testa och se om jobbet är ngt för mig eftersom det är nåt helt nytt för mig. Jag vet att jag vll göra det men frågan är omjag har kunskap så det räcker till?? Skulle iaf kontakta min handläggare som inte är anträffbar förrän nästa vecka, suck!! Jag vill komma igång och jobba igår...
Japps, ska slita mig från datorn en sväng nu ia lla fall :)
 

Fotograf Björn Carlsson


Ego....

Måste få vara lite ego och lägga in en bild på mig tagen av fotograf 
från falun.
Jag är supernöjd med bilden och väntar ivrigt på att få se resten, det var ju ca 10 fotografer med så några fler borde det allt bli. Sådana här bilder borde alla få ha, som man kan ta fram dagar man känner sig gråblek, degig och ful, snacka om ego boost!! :)
En annan sak jag just märkte med mig själv är att när jag längtar efter Erik så tar jag på mig en av hans stora gosiga hoodies... Kom på mig själv med att göra det alldeles nyss, har alltid gjort det men har aldrig reflekterat över varför... Vet inte om det är gulligt eller knasigt, men jag trivs i alla fall i hans tröjor! ;) Nu ska jag lösa korsord.



seg, segare, segast..... iana

Jisses, dagen startade knapast som jag tänkt mig. HAr sovit jättedåligt hela natten och var mer eller mindre död när klockan ringde. Släpade mig upp på toa och tänkte sen hoppa i springskor och kläder, tittar ut och ser att det spöregnar! Gick och la mig en halvtimme till. 
Nu, har jag suttit här alldeles för länge och smågluttat på tv mellan varven. Har även fått ett telefonsamtal som jag helst sluppit... satt igår och sa att jag var glad över att ha bytt tel nr eftersom NN inte ringt på länge (gamla snuskis) och för en timme sen ringer telefonen, han har hittat mitt nr på eniro eller ngt. funderade en stund på att anmäla numret hemligt, men nu har han ju det ändå så det verkar onödigt. Han är ju helt ofarlig, men nog så irriterande!!
Ja, ska försöka sätta lite fart nu, eller i alla fall snart! :)
Min lilla att göra lista:
*AF
*Boka tvättid
*Träna
*Barnklättringen
*Beställa grejer åt klubben
*Ringa lillebror och få hans datasupport hur jag får de nya programmen att fungera.

Så dax att komma igång!

Ömma tassar...

Har lite små ont i fötterna just nu, sitter hemma i soffan med pyamas, morgonrock och filt. Har tillbringat eftermiddagen i Rättvik med fotoklubben Mora och Gagnef. Hängde på de tre fantastiska Mia, Hans och Henke för lite plåtande i spännande miljöer, eftersom jag blev inbjuden till detta för bara några dagar sedan, så har jag inte hunnit tänka över så mkt på vad jag skulle ta med i klädväg. Kastade i en svart klänning och jeans shorts och svart linne i en plastkasse innan avfärd.
Var rädd att jag skulle frysa ihjäl idetta eftersom det var lite kallt redan när vi klev ur bilen och jag hade vinterjacka på mig, men det gick bra pga att det första de hittade på åt mig var att klättra up i en massa shiffer-i högklackat!
Det verkar som om det blev bra bilder i alla fall, och efter detta blev det avancerad barfotaklättring i grus och sprängsten, snygga bilder i alla fall :)
Innan dagen var slut hade jag oxå: försökt stå på händer i ett grustag, stått i typ 3gradigt vatten i en timme, lekt apa i ett gammalt transportband, mm mm mm. Vattnet var faktiskt min egen idé, Henke hade hittat platsen, men tyckte att det såg för kallt och slemmigt ut, iana tyckte at va fan, man får väl stå ut lite för att få schyssta egobilder ;) ha ha ha !!!
Ska bli väldigt spännande att se vad det blev av alla pics. Lägger väl upp ngn här om det blir något som jag inte skäms för.
Jojomen, nu ska jag sträcka ut mig i soffan med lite jordnötsringar och se på "På Spaning med Bridget Jones" som nyss började på 3:an. 
Älsklngen har åkt norrut på jobb igen och blir nog borta 10-12 dagar.... *sakna* måste samtidigt säga att det är skönt att längta efter sin älskling redan efter ett par timar fast man varit tillsammans i 4 år!
I morgon är det vardag igen, = dax att börja träna igen efter semester, klättra! Jihoooo!, arbetsförmedlingen och diskutera min nya jobb idé, och lite ärenden för klätterklubbens räkning.
Så...
I´ll be back!

Semester...

Vi har just haft vår första semester, någonsin!
Alla våra andra resor har vi haft massor av saker för oss, klättring, surfing, upptäckande... Eller sjukdomar och annat.
Denna vecka hos Anna på Kreta har BARA handlat om sol, värme, slappa och god mat!
Men vi hann även med att kära ner oss i en underbar liten vovve, lära oss att saganaki är farligt gott, att guider är galna!, att greker bakom ratten är farligt.... och att turister är ännu värre! 
Även om Anna jobbade hela veckan, så hann hon med att visa oss Kretas guldkorn, stranden i Stavros, Elafonissi- Helt fantastisk!!, Rethymnon (Bahia BeachClub är grejer det :) mm mm mm och annat kul i massor! Undertiden hon jobbade så ännade jag och Erik tid åt att bli riktiga sjönegrer, har ÄNTLIGEN blivit solbränd! MEN, i måndags fick jag inbjudan till en fotografering och insåg att det blir hoodie för mig med tanke på mina bikiniränder. Dagen efter gick dessutom min älsklingsbikini sönder när jag tog på mig den (bortom all räddning) dessutom den enda bikini jag packat ner, så jag började panikshoppa efter en ny= OMÖJLGT!! De är världsmästare på att upge fel pris och när man sedan ska betala så är det ngt annat som gäller, och de ändrar sig inte! Så flera ggr lämnade jag grejer på kassadisken och gick. Tillslut gav vi upp eftersom vi började få bråttom att komma iväg till rethymnon där Anna skulle på möte på just Bahia beachclub. Medan Anna+ kollega och Erik drack frappé på Svea spang jag omkring i alla butiker längs stranden och letade hysteriskt efter en bikini som var snygg OCH satt snyggt... Tillslut gav jag upp igen och köpte en som var ok men inte mer... Ser ut som den är för liten, men den satt ändå knanppt kvar, och kycklinggul!!!
Ser ut som en övergödd florida bimbo i den... Men men.
Tillbringade eftermiddagen dagen efter i Annas tubtopp bikini, så nu har jag TRE intressanta bikini ränder. Får nog bli hoodie ändå i morgon :) 

Nu är vi hemma i kalla svedala igen, och inser att jag hade rätt! Hösten är på gång! Löven börjar bli gula och röda och det är snart helt ok att ha mössa på sig- JÄMT ;)
Erik åker iväg på jobb i 10 dagar -MINST igen på måndag, kommer att sakna honom ännu mer nu, han är så snygg när han är alldeles solbränd och dreadsen är vitbleka av sol och saltvatten... :)
Ska ta tag i upppackning nu och boka en tvätttid.
Sen ska jag nog ut till föräldrarna och hjälpa dem på gården, Erik är och snickrar med Jonas någonstans...
Morsning